Noutati

04 Aug
5 lucruri pe care nu le stiati despre SEO

5 lucruri pe care nu le stiati despre SEO Recomandat

Simtiti ca regulile SEO se schimba de la o ora la alta, unele chiar se schimba! Daca aveti un site sau un magazin online pe care vizitatorii sa-l acceseze regulat, atunci este important sa stati cu lupa pe cele mai noi reguli Google, care se reflecta in strategia SEO pe care o implementezi.

29 Mai
Cum iti stabilesti publicul tinta?

Cum iti stabilesti publicul tinta? Recomandat

Indiferent de produsul vandut, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti alegi si sa-ti intelegi clientii. Cine sunt ei? Ce au ei nevoie? De ce ar trebui sa-ti cumpere produsul? Ce au ei de castigat?

17 Mai
Cum sa iti pastrezi clientii fideli

Cum sa iti pastrezi clientii fideli Recomandat

In prezent, mediul de afaceri este din ce in ce mai competitiv, iar serviciile excelente oferite clientilor sunt esentiale pentru succes. Mai mult decat atat, calitatea produselor si modul in care ai grija de clienti fac diferenta dintre businessul tau si cel al concurentei.

26 Apr
5 Sfaturi pentru o campanie de marketing eficienta

5 Sfaturi pentru o campanie de marketing eficienta Recomandat

Atunci cand ne gandim la initierea sau dezvoltarea unei afaceri, campania de marketing poate fi cheia succesului. Tocmai de aceea, pentru a fi eficient, tot acest proces publicitar presupune multa atentie si precizie.

04 Apr
Cunoaste-ti inamicul. Angajeaza un hacker pentru a-ti consolida securitatea

Cunoaste-ti inamicul. Angajeaza un hacker pentru a-ti consolida securitatea

Daca strategia ta de cybersecurity nu este adusa in actualitate, risti foarte bine sa-ti expui afacerea esecului financiar. Gigantul TalkTalk al Telecoms este dovada vie a acestei probleme.

21 Mar
5 pasi pentru a-ti securiza compania online

5 pasi pentru a-ti securiza compania online

Multi dintre antreprenori aleg sa nu investeasca indeajuns in infrasctructura securitatii IT. Lipsa securizarii poate deveni o adevarata problema, odata ce afacerea ta incepe sa creasca. Incercarea de a marii nivelul de securitate, abia dupa ce au fost puse in functiune procesele de baza ale afacerii tale, s-ar putea sa fie extrem de dificil de intreprins.

15 Feb
9 sugestii de eCommerce care vor face valuri in 2016

9 sugestii de eCommerce care vor face valuri in 2016

Vorbind despre domeniul eCommerce-ului de astazi, poate fi o adevarata provocare pentru orice web designer sa prezica viitorul. Ceea ce este astazi nou, maine, foarte simplu poate fi considerat invechit! Pentru a livra cumparatorilor o experienta de shopping extraordinara, dar in acelasi timp sa fii intotdeauna cu un pas inaintea competitiei, tu, ca si designer, ai nevoie ca in mod constant sa fii la curent cu ultimele trenduri.

02 Feb
4 metode de content marketing care iti ajuta site-ul sa creasca

4 metode de content marketing care iti ajuta site-ul sa creasca Recomandat

Toti isi doresc ca site-ul sa creasca in cautari, astfel am simtit nevoia de a va prezenta cateva metode de content marketing care sa ajute site-ul sa fie deasupra competitie. Promovarea de continut irelevant pe site-ul tau este acelasi lucru ca atunci cand aduci un cutit in loc de un pistol la o lupta cu schimb de focuri.

25 Ian
5 Trenduri de marketing digital in 2016

5 Trenduri de marketing digital in 2016

Marketingul online este o arie care evolueaza incredibil de repede! Fiecare an care trece, aduce noi hardware, noi software si, desigur, noi preferinte ale userilor.

Bld Iuliu Maniu 71, Sector 6, Bucuresti, Romania 0767.583.603 office@devpro.ro