Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

Securitate


hacker-cu-etica

Daca strategia ta de cyber-security nu este adusa in actualitate, risti foarte bine sa-ti expui afacerea esecului financiar. Gigantul TalkTalk al Telecoms este dovada vie a acestei probleme. Firma britanica se confrunta cu o mare decadere dupa ce nu cu mult timp in urma a declarat oficial ca a fost victima unui hack la nivel de cybersecurity. Asadar, marea firma englezeasca are un viitor nesigur, dat fiind ca are de-a face cu o dauna legala de milioane de dolari. Mai mult decat atat, compania va fi supusa unei anchete de catre Oficiul......

Citește articolul


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics