Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

Google penalizeaza site-urile mobile care fac asta

google-penalizeaza

Google a declarat ca urmeaza sa penalizeze ranking-urile de search ale site-urilor ce se folosesc de popup-urile de advertising, care cer instalarea unei aplicatii.

Intr-un post de pe Webmaster Central Blog, Google sustine ca ad-urile care cer instalarea aplicatiei, blocheaza un volum foarte mare de content , ceea ce este un mare „ASA NU!”

Daniel Bathgate -software engineer- spune ca, in urma unei analize, s-a ajuns la concluzia ca astfel de ad-uri nu fac decat sa sadeasca frustrare in comportamentul userilor, care, in niciun caz, nu cautau sa instaleze ceva, ci, pur si simplu, erau interesati de informatia de pe site.

Acelasi studiu demonstreaza ca 69% din oamenii care au avut de-a face cu astfel de ad-uri, au ales sa paraseasca pagina respectiva de web si numai 9% dintre acestia au ales sa mearga mai departe, instaland aplicatia.

Ad-urile mobile se mai lovesc si de un alt mare obstacol – noile iPhone-uri de la Apple vor permite userilor sa foloseasca programe de ad-block!

Dupa 1 noiembrie, site-urile care ignora avertismentul Google nu vor mai fi considerate „mobile-friendly”, ceea ce constituie un mare criteriu dupa care se ghideaza Google atunci cand alege site-urile care sa apara in topul cautarilor!


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics