Marketing

17 Mai
Cum sa iti pastrezi clientii fideli

Cum sa iti pastrezi clientii fideli Recomandat

In prezent, mediul de afaceri este din ce in ce mai competitiv, iar serviciile excelente oferite clientilor sunt esentiale pentru succes. Mai mult decat atat, calitatea produselor si modul in care ai grija de clienti fac diferenta dintre businessul tau si cel al concurentei.

26 Apr
5 Sfaturi pentru o campanie de marketing eficienta

5 Sfaturi pentru o campanie de marketing eficienta Recomandat

Atunci cand ne gandim la initierea sau dezvoltarea unei afaceri, campania de marketing poate fi cheia succesului. Tocmai de aceea, pentru a fi eficient, tot acest proces publicitar presupune multa atentie si precizie.

02 Feb
4 metode de content marketing care iti ajuta site-ul sa creasca

4 metode de content marketing care iti ajuta site-ul sa creasca Recomandat

Toti isi doresc ca site-ul sa creasca in cautari, astfel am simtit nevoia de a va prezenta cateva metode de content marketing care sa ajute site-ul sa fie deasupra competitie. Promovarea de continut irelevant pe site-ul tau este acelasi lucru ca atunci cand aduci un cutit in loc de un pistol la o lupta cu schimb de focuri.

25 Ian
5 Trenduri de marketing digital in 2016

5 Trenduri de marketing digital in 2016

Marketingul online este o arie care evolueaza incredibil de repede! Fiecare an care trece, aduce noi hardware, noi software si, desigur, noi preferinte ale userilor.

10 Ian
Cele 6 strategii esentiale de SEO pe 2016

Cele 6 strategii esentiale de SEO pe 2016

Mai jos iti prezentam 6 dintre cele mai importante strategii de SEO, care nu se incadreaza in standardele conventionale, dar care sunt foarte eficiente si important de abordat.

02 Ian
5 sfaturi primele zile la serviciu dupa vacanta de Sarbatori

5 sfaturi primele zile la serviciu dupa vacanta de Sarbatori

Perioada Sarbatorilor este asteptata de toti pentru ca avem mai mult timp pe care sa-l petrecem alaturi de familie si prieteni. Intoarcerea la serviciu s-ar putea sa nu fie atat de placuta: s-ar putea sa simti ca nu te poti concentra, sa nu te simti confortabil, sa nu te simti relaxat, sa nu te aduni si sa nu te poti misca in voie.

07 Dec
Cum sa recunosti cea mai buna strategie SEO pentru compania ta

Cum sa recunosti cea mai buna strategie SEO pentru compania ta

Search Engine Optimization (SEO) este unul dintre acele lucruri despre care vorbesc foarte multi oameni; este unul dintre lucrurile care nu numai ca pot creste traficul, dar si rank-ul website-ului tau, dar intr-un final este cel care va duce la cresterea vanzarilor. Si cine nu-si doreste sa aiba mai multe vanzari?

12 Noi
Ce poti face cu feedback-ul primit de la consumatori

Ce poti face cu feedback-ul primit de la consumatori

Daca inainte cu ceva timp, sa primesti feedback din partea consumatorilor tai era un lucru destul de anevoios, astazi, din fericire, vremurile s-au schimbat.

15 Oct
3 elemente care fac o campanie de email marketing sa fie de succes

3 elemente care fac o campanie de email marketing sa fie de succes

Haide sa fim sinceri: marketingul a devenit un fel de bestie. Cu atat de multa informatie, atat de multe canale de propagare si o competitie asa acerba, este destul de greu pentru marketerii de astazi sa determine care anume strategie merita incercata si care nu.

Bld Iuliu Maniu 71, Sector 6, Bucuresti, Romania 0767.583.603 office@devpro.ro