Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

Marketing


feedback-clienti

Daca inainte cu ceva timp, sa primesti feedback din partea clientilor tai era un lucru destul de anevoios, astazi, din fericire, vremurile s-au schimbat. In ziua de astazi, nu numai ca feedback-ul este la numai un mail distanta, dar de cele mai multe ori chiar consumatorii participa activ, dandu-ti sugestii si idei, pe care sa le implementezi. In fapt, astazi, consumatorilor le place sa-ti impartaseasca parerile lor, pentru ca, in final, au inteles ca, cu cat iti ofera mai mult feedback, cu atat mai bun devine produsul, pe care il consuma. Ne-am......

Citește articolul


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics