Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

Cum sa recunosti cea mai buna strategie SEO

strategie-seo

Search Engine Optimization (SEO) este unul dintre acele lucruri despre care vorbesc foarte multi oameni; este unul dintre lucrurile care nu numai ca pot creste traficul, dar si rank-ul website-ului tau, dar intr-un final este cel care va duce la cresterea vanzarilor. Si cine nu-si doreste sa aiba mai multe vanzari?

Problema este ca foarte muti vorbesc despre SEO, si la fel de multi isi dau cu parerea privind cea mai buna strategie care ar trebui abordata.

Desigur, pare un task simplu si rapid la inceput, dar daca abordezi strategia gresita, vei ajunge sa irosesti atat timp, cat si bani. De asemenea, poti ajunge sa ai probleme cu Google – lucru care, in mod sigur, nu vrei sa se intample!

Pentru a face lucrurile mai simple pentru tine, mai jos iti prezentam un ghid, care iti va explica ce ar trebui sa urmaresti in stabilirea unei strategii de SEO.

PARTILE PRINCIPALE ALE UNEI STRATEGII SEO

Atunci cand vine vorba despre SEO, trebuie sa tii cont de doua mari componente ale acestuia:

 1. SEO On-page
 2. SEO Off-page

1. SEO ON-PAGE

Acest tip de SEO se face pe website-ul tau direct. Practic, acest tip de SEO implica multiple parti ale website-ului tau pentru a determina ranking-ul in motoarele de cautare. In mare parte, poti face personal modificarile necesare pentru SEO On-page, folosindu-te de urmatoarea lista:

 • Continutul din pagina
 • Tag-urile din titlu
 • Meta descriptions
 • Headings
 • Structura URL-ului
 • Timpul de loading on page
 • Internal linking
 • Schema org.

Scopul SEO On-page este de a te asigura ca site-ul tau este redabil de catre motoarele de cautare.

TIPS & TRICKS
 • Asigura-te ca site-ul tau se incarca in decurs de trei secunde
 • Fa in asa fel incat toate pozele tale sa fie web friendly
 • Activeaza GZIP COMPRESSION si implementeaza un content delivery network (CDN) pe site-ul tau
 • Asigura-te ca primul cuvant din titlurile tale sunt cuvinte cheie.

2. SEO OFF-PAGE

Asa cum spuneam, continuam studiul unei campanii reusite de SEO si iti prezentam cea de a doua componenta de baza a unei astfel de strategii – SEO Off-page. Aceasta componenta se dezvolta in afara website-ului tau, dupa cum bine sugereaza si numele acesteia.

Din punct de vedere structural, SEO Off-page se formeaza din:

 • Link building
 • Share-uri din Social Media

Exista tactici diverse in ceea ce priveste partea de SEO Off-page, dar cele doua de sus sunt cele mai populare dintre ele. Desigur, link building-ul este de departe cea mai importanta strategie.

Link building-ul este o componenta, care trebuie realizata cum trebuie, dar multi dintre oameni aleg sa urmeze calea cea mai simpla si rapida, care din pacate, nu are un impact benefic asupra website-ului. In viata, nu exista scurtaturi si aceeasi regula se aplica si in cazul strategiilor de SEO.

In fapt, link-buildingul este foarte important, chiar mai important decat numarul de linkuri. Asadar, crearea unui continut de calitate este un lucru foarte important. In niciun caz, nu te sfatuim sa cumperi linkuri, ar fi o simpla „rezolvare” de moment. Nu te gandi ca Google nu va observa acest lucru, ba mai mult, te va si penaliza, pentru incercarea de manipulare a sistemului. Asadar, pentru a evita orice fel de neplaceri si probleme, cauta sa-ti dezvolti baza de networking organic.


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics