Despre Noi

DevPro are ca scop acoperirea unei game largi de servicii web existente in mediul online: realizare site prezentare, realizare magazin online, realizare aplicatii web, grafica etc. Principalele noastre servicii acopera atat partea de web design, care este cea mai raspandita, cat si partea de securitate web, promovare online sau studii in marketing research. Noi incercam sa oferim un pachet complet de servicii clientilor nostri pentru a avea o legatura de lunga durata. Noi credem cu tarie in importanta de a avea solutii complete personalizate pentru a putea face diferenta intr-un mediu in continua dezvoltare.

DevPro este partenerul perfect pentru ca afacerea dumneavoastra sa devina cunoscuta in mediul online, iar pentru noi cel mai important lucru este satisfactia clientului.

DevPro se angajeaza sa ofere servicii de consultanta si mentenanta clientilor. Oferim consultanta la sediul dumneavoastra pentru a ajuta la definirea proiectului si, de asemenea, va putem sugera si cele mai potrivite solutii pentru compania dumneavostra. Prin serviciile noastre de mentenanta aveti posibilitate sa actualizati si sa imbunatatiti oricand softul creat, astfel incat afacerea dumneavostra sa fie intotdeauna la curent cu cerintele pietei.

Societatea in care traim in prezent este dependenta de tehnologia informatiei, internetul castigand tot mai mult teren in fiecare zi. Dezvoltarea rapida a Internetului a schimbat modul in care oamenii comunica si interactioneaza unii cu altii la nivel global.

Doriti cresterea notorietatii companiei dumneavostra? Nu aveti cunostinte sau experienta in domeniul IT-software, dar doriti sa profitati de avantajele oferite de acesta?

DevPro va ajuta sa castigati noi clienti sau sa va pastrati si sa va imbunatatiti legatura cu cei existenti. Afacerea dumneavostra poate atinge apogeul in domeniul in care activati si puteti deveni un concurent de top printre ceilalti competitori.

DevPro Solutions a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate. Suntem o echipa tanara care doreste sa isi puna in valoare cunostintele solide in domeniul programarii. Pentru ca intelegem nevoile clientilor nostri, respectam toate standardele aplicabile serviciilor oferite.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Nu oferim doar un serviciu, ci o colaborare pe termen lung. Scopul nostru este de a ne bucura impreuna cu dumneavoastra de rezultatele muncii noastre.

Bld Iuliu Maniu 71, Sector 6, Bucuresti, Romania 0767.583.603 office@devpro.ro