Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
PASIUNEA PENTRU WEB DEVELOPMENTPovestea noastra

“Pasiune pentru web development”, cu acest slogan a luat naștere în 2013 agenția DevPro. Alcătuită dintr-o echipă tânără de programatori, designeri și web developeri, am reușit să oferim clienților o colaborare bazată pe încredere, transparență și seriozitate.

Orientată către rezultate, agenția noastră se concentrează pe calitate, inovație și rapiditate. Pentru a ajunge la acest nivel am reinventat roata de zeci de ori în încercarea de a găsi cele mai bune soluții pentru problemele apărute. Așadar, am învățat cum să obținem cel mai optim rezultat, cum să gestionăm orice problemă întâmpinată și cum să ne îmbunătățim serviciile zi de zi. Munca asiduă, pasiunea pentru lumea online-ului, spiritul de echipă și dorința de a livra un rezultat la nivelul așteptărilor clienților, ne-au făcut să fim buni la ceea ce facem!

Obiectivul nostru

Principalul nostru obiectiv este satisfacerea clienților și asigurarea celor mai bune servicii web. Activând într-o industrie unde diversitatea serviciilor este vastă, concurența ridicată, iar prețurile într-un domeniu larg, noi ne-am propus să ne axăm pe calitatea proiectelor dezvoltate și în același timp să oferim aceste servicii la prețuri rezonabile.

Cui ne adresăm

Ne-am adaptat întregul proces de dezvoltare al serviciilor noastre pentru a ne adresa atât afacerilor mici aflate la început de drum sau startup-urilor care au nevoie de consultanță, sfaturi și soluții flexibile de dezvoltare, cât și celor care dețin deja o afacere profitabilă și doresc o colaborare cu o echipă tânără și experimentată, colaborare bazată pe seriozitate și calitate.

Încrederea și stabilitatea clienților reprezintă două aspecte deosebit de importante pentru noi. Pachetele noastre de dezvoltare și găzduire beneficiază de mentenanță și consultanță, cu scopul de a menține o colaborare de lungă durată cu partenerii noștri.Lansare platformă e-commerce „DevCart®”

Lucrând atâția ani pe diverse platforme e-commerce și observând plusurile și minusurile fiecărei platforme, am decis să începem construirea propriei platforme e-commerce, denumită „DevCart”. Deși acest lucru implică foarte multă muncă și timp alocat, nu ne lăsăm descurajați, și ne dorim ca până la sfârșitul acestui an să reușim să o prezentăm și să începem să avem primii clienți, care vor dori un serviciu „all-inclusive”.
Mai multe detalii și principalele beneficii le vom prezenta în curând.Platformă dedicată Email „DevMail®”

Pentru că am avut cereri de la clienți care doreau un serviciu de găzduire dedicat pentru căsuța de email a intreprinderii, am decis să dezvoltăm propria soluție de găzduire email având la bază o platformă complexă open-source.
Acest lucru ne oferă avantajul de a nu deține restricții de configurare, putând oferi clienților o platformă flexibilă de administrare a adreselor de email, atât pe partea de mail-client, cât și pe cea de mail-administration, care oferă mult mai multe beneficii și funcționalități, în comparație cu găzduirea shared pe cPanel WebMail.CLIENȚI MULȚUMIȚI

O parte din proiectele noastre


VIZUALIZEAZA TOATE PROIECTELE

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics