Servicii

Realizare Site Prezentare

Site Prezentare

Cea mai usoara si mai economica solutie de a va face afacerea cunoscuta este realizarea unui site de prezentare. Realizarea unui site de prezentare este cea mai importanta etapa in dezvoltarea si promovarea unei afaceri in mediul online. DevPro realizeaza site-uri de prezentare profesionale.

Realizare Magazin Online

Magazin Online

Afacerea dumneavoastra se bazeaza pe comertul produselor? Atunci este timpul sa realizati un magazin online pentru extinderea si dezvoltarea acesteia in mediul online. DevPro va aduce vanzari online prin realizarea unui magazin online la cheie si va ofera un sistem de gestionare usor.

Identitate vizuala

Identitate vizuala

Identitatea vizuala reprezinta una din cele mai importante solutii care alcatuiesc personalitatea unei companii atat in mediul online cat si cel real. Noi va cream o identitate vizuala originala, reprezentativa si memorabila prin intermediul tuturor partilor componente care stau la baza ei.

Aplicatii web, mobile si desktop

Aplicatii web, mobile si desktop

Daca aveti o idee care doriti sa devina realitate, va punem la dispozitie experienta noastra si va cream aplicatia dorita prin care afacerea dumneavoastra va deveni mai productiva si eficienta. Prin diverse aplicatii web, mobile sau desktop puteti sa va apropiati mai mult de clientii dumneavoastra.

Mentenanta si Administrare site web

Mentenanta si Administrare site web

Orice site web sau aplicatie online are nevoie de administrare periodica. Noi va asiguram suport complet pentru o functionare optima. Astfel afacerea dumneavoastra isi va mentine ritmul ascendent.

Cercetare de piata

Cercetare de piata

Cand detineti o afacere, trebuie sa cercetati care este potentialul acesteia, sa verificati viabilitatea ideilor pe care doriti sa le puneti in practica si sa aveti o vedere de ansamblu asupra provocarilor cu care se poate confrunta. Va oferim servicii variate de cercetare de piata care sa va ajute la indeplinirea obictivelor.

Securitate Web

Securitate Web

Securitatea site-ului sau aplicatiei reprezinta unul din aspectele importante de care trebuie sa se tina cont in mediul online. Putini sunt cei care tin cont de acest aspect si din acest motiv exista foarte multe site-uri cu risc ridicat in ceea ce priveste securitatea.

devpro servicii webdesign

 

Visual Studio
CSS
HTML
Adobe Photoshop
PHP
JavaScript
MySQL
Unity

Bld Iuliu Maniu 71, Sector 6, Bucuresti, Romania 0767.583.603 office@devpro.ro