Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
Termeni și CondițiiSite-ul www.devpro.ro este propietatea firmei DevPro Solutions SRL.

Aceste termene și condiții reglementează folosirea acestui site. Înainte de a începe să îl navigați, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile acestui site. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceste condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

Propietatea conținutului

Conținutul acestui site, incluzând textul, imaginile, structura și funcțiile folosite sunt creație proprie și sunt în propietatea firmei DevPro Solutions SRL fiind protejate de dreptul de autor.

Utilizarea site-ului

DevPro Solutions vă dă dreptul să descărcați conținut din acest site, însă doar pentru uz personal și non-comercial și nu în ultimul rând trebuie respectate regulile copyright-ului.
Nu aveți dreptul să descărcați, să copiați, să reproduceți, să refolosiți, să folosiți sau să modificați conținutul în alt mod, fără acordul nostru în scris.

Descrierea serviciilor

Devpro.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Confidențialitatea datelor

Prin intermediul acestui site sunt solicitate informații de natură personală și/sau publică, cum ar fi: nume, companie, telefon, adresă email, website companie. DevPro Solutions garantează confidențialitatea datelor și se obligă a nu le folosii decât în conformitate cu legislația în vigoare. Toate datele furnizate sunt folosite pentru indentificarea dumneavoastră și posibilitatea de a vă contacta.

Link-uri către alte site-uri

Site-ul conține legături web către alte site-uri, care sunt operate de către alte terțe părți. Aceste legături web sunt furnizate numai ca recomandare, iar DevPro Solutions nu este răspunzătoare pentru conținutul, securitatea sau funcționalitatea acestor site-uri. În cazul utilizării acestor legături, se vor aplica termenii și condițiile corespunzătoare acestora.

Lipsa garanțiilor

Conținutul site-ului poate fi modificat și vă este oferit doar „ca atare” și nu se oferă nici un fel de garanție, fie aceasta implicită sau expresă.

Neangajarea răspunderii

Devpro.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Devpro.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit.

Devpro.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

Devpro.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile.

Devpro.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

Limitări de ordin tehnic

Devpro.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motiv tehnic sau comercial.

Dispoziții finale

Devpro.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics