Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

Ce poti face cu feedback-ul primit de la clienti

feedback-clienti

Daca inainte cu ceva timp, sa primesti feedback din partea clientilor tai era un lucru destul de anevoios, astazi, din fericire, vremurile s-au schimbat.

In ziua de astazi, nu numai ca feedback-ul este la numai un mail distanta, dar de cele mai multe ori chiar consumatorii participa activ, dandu-ti sugestii si idei, pe care sa le implementezi. In fapt, astazi, consumatorilor le place sa-ti impartaseasca parerile lor, pentru ca, in final, au inteles ca, cu cat iti ofera mai mult feedback, cu atat mai bun devine produsul, pe care il consuma.

Ne-am gandit sa-ti sugeram 5 lucruri, pe care le poti face, folosindu-te de feedback-ul clientilor tai.

1. Ghideaza-te dupa feedback-ul primit

Ia exemplul expertilor – consumatorii tai sunt adevaratele staruri pentru simplu fapt ca sunt cei care folosesc produsul oferit de tine zilnic. Oricat de mult ai incerca sa te pui in pielea unui consumator, nu vei reusi niciodata sa vii cu idei, care pe ei chiar sa-i surprinda.

Deci, inceteaza cu brainstorming-urile si, mai bine, incepe sa urmaresti discutiile purtate de consumatorii tai pe forumuri. Altfel spus, ia aminte la feedbackul pe care il primesti si, mai important de atat, inregistreaza toate ideile primite. Nu numai ca cei care consuma produsul tau se vor arata impresionati de dorinta ta de a asculta si de a implementa ceea ce ei sugereaza, dar te vei diferentia de concurenta, drept un brand caruia chiar ii pasa!

2. Creeaza un „perete al iubirii”

Exista o mare diferenta intre a stii ca esti iubit de catre consumatorii tai si de a vedea, cu adevarat, dovezile ca o fac. Creeaza un perete al iubirii, care sa contina toate lucrurile frumoase pe care le-au spus vreodata consumatorii tai despre tine, despre produsul si serviciile tale. Pune-l online, pentru a arata angajatilor tai ca intr-adevar conteaza pentru tine.

Poti chiar creea un document cu testimoniale si sa-l publici online pentru ca potentiali consumatori sa-l vada si sa-si dea seama cat de de incredere poti fi si cat de mult iti pasa de feedbackul pe care ei il ofera.

3. Foloseste feedback-ul drept referinta sau testimonial

Unul dintre cele mai utile lucruri pe care le poti face, folosindu-te de feedback-ul primit din partea clientilor tai, este sa faci un testimonial din acesta. Nu numai ca te va ajuta sa-ti consolidezi reputatia, dar, in acelasi timp, va folosi si ca referinta pentru potentiali clienti de-ai tai.

4. Motiveaza-ti angajatii folosindu-te de feedbackul din partea clientilor

Daca ideea cu peretele iubirii ti se pare prea mult, atunci, alege varianta mai simpla si mai rapida- foloseste-te de feedbackul primit pentru a-ti motiva echipa.

5. Premiaza-ti consumatorii

Pentru consumatorii, care iti ofera feedback pozitiv, te sfatuim sa-i recompensezi si tu intr-un fel. Orice idee iti trece prin cap, pune-o in practica. Nu uita, insa, sa le arati ca feedbackul primit de la ei a fost foarte important si ca l-ai luat in considerare.


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics