Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

Cat costa crearea si dezvoltarea unui magazin online?

Cat costa crearea si dezvoltarea unui magazin online

Business conditionat de cifre, comertul online este realizat cu scopul de a genera vanzari. Pentru a putea intra in categoria competitorilor (comercianti) virtuali vei avea nevoie de un magazin online – despre  avantajele deschiderii unui magazin online am mai scris aici si, in acest articol, nu vom reveni la subiect.

Indiferent de nisa pe care iti desfasori activitatea, de produsele pe care le vinzi, experienta pe Internet incepe de la crearea site-ului e-commerce care, bineinteles, are un cost. Mai mic sau mai mare, pretul este conditionat in primul rand de specificatii si functionalitati. Se mai adauga costurile pe care le vei plati lunar pentru mentenanta – pret/ora. Ai in vedere si ca exista diferente de pret de la o agentie de programare si dezvoltare la alta.

Cel mai potrivit este sa luam exemplul nostru – DevPro. Cei mai multi dintre clientii pe care ii avem ajung sa ne solicite serviciile pentru ca un alt client ne-a recomandat. Pe de alta parte,  in portofoliul nostru exista si clienti care ne contacteaza ca urmare a unei cautari online, de cele mai multe ori specifiec formulata – „creare magazin online pret”.

Indiferent de modul in care ajung la noi, le oferim un pret accesibil si o colaborare avantajoasa prin posibilitatea de a plati proiectul si lunar timp de 12 luni – vor beneficia inclusiv de mentenanta si suport pe toata perioada. Am decis sa abordam o astfel de politica pentru a facilita accesul clientilor nostri la servicii absolut necesare in business-ul pe care il dezvolta online.

Costul magazinului online dezvoltat de DevPro include:

1. Pret pentru planificare si consultanta

Un pret justificat care presupune plata analizarii domeniului afacerii tale a cerintelor pe care le ai cu privire la concept. Scopul este de ati prezenta viziunea pe care o coturam cu privire la magazinul online. Iti vom prezenta mai multe concepte de design, urmand ca tu sa decizi ce consideri ca se potriveste afacerii tale cel mai bine – desi, sfaturi iti vom oferi si in legatura cu alegerea designului.

2. Pret pentru dezvoltarea proiectului

Dupa ce ajungem la o concluzie in ceea ce priveste planificarea, vom incepe sa lucram la dezvoltarea proiectului:

  • realizam structura si design-ul;
  • adaugam produsele si continutul;
  • integram functionalitatile dorite;
  • facem testele finale.

Le recomandam clientilor nostri platforma OpenCart din mai multe motive, despre care am vorbit pe larg aici. Sintetizand: este open-source, flexibila, dinamica, optimizata si foarte simplu de utilizat, chiar si in conditiile in care nu ai foarte multe cunostinte in domeniu.

3. Pretul pentru mentenanta

In final, site-ul va fi pus live, prin urmare va fi vizibil in mediul online. Asta nu inseamna ca ne-am incheiat misiunea. Iti putem oferi mentenanta si tot sprijinul de care ai nevoie pentru derularea afacerii online in cele mai bune conditii.

Alte aspecte de care trebuie sa tii cont

Ai in vedere ca doar sa detii un magazin online nu este suficient. Va fi necesar sa creezi un lant comercial – necesita o intreaga discutie asupra careia nu ne vom opri in detaliu acum. Pe scurt, vei face aprovizionarea (sa identifici cei mai buni furnizori),  vei actualiza continuu stocurile si preturile, vei face livrari. In plus de toate astea va trebui sa-ti atragi clientii, sa faci trafic in magazinul online. Din nou vorbim despre costuri. Prin promovare eficienta si optima, magazinul online se va bucura de trafic – un trafic mare inseamna si clienti mai multi!

In final, revenind la intrebarea care ne-a determinat sa scriem articolul, pretul pentru crearea  unui magazin online nu este unul general valabil, fiind stabilit in functie de factori si caracteristici care difera de la un proiect la altul.


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics