Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

OpenCart este una dintre cele mai bune platforme open source

OpenCart - Platforma Open Source

Nu exista antreprenor responsabil care sa nu urmareasca performanta de pe o zi pe alta si o cifra de afaceri substantial mai mare de la an la an, insa aceste obiective si altele similare pot fi atinse doar cu perseverenta, dedicare si multa munca. Citeam la un moment dat un interviu cu Ion Tiriac, in care omul de afaceri spunea ca atunci cand a simtit ca un aspect al vreunei activitati pe care o desfasura tinde sa ii scape de sub control, a angajat oameni capabili sa gestioneze mai bine situatia. Iata, asadar, un element important din acel puzzle care asigura succesul – externalizarea!

In mod cert exista multi antreprenori care au auzit despre cat de importanta este o platforma de magazin online, asta nu inseamna ca si stiu sa o implementeze. De astfel, sa fii un intreprinzator bun nu insemna sa faci tot ce presupune activitatea ta de unul singur ci, mai degraba, sa stii sa aduni in jurul tau oameni competitivi care sa te ajute sa performezi. Comertul online, pe un drum ascendent si in Romania, este un raspus la nevoile omului modern care stie sa isi pretuiasca timpul. Un antreprenor adaptat la nou va urmari sa bifeze prezenta online, pentru ca stie deja despre potentialul pietei.

Drumul unui magazin virtual spre succes incepe de la o platforma magazin online bine optimizata

Sa alegi o Agentie Web Development specializata in e-commerce, precum devpro.ro, inseamna sa alegi sa lucrezi cu o echipa proactiva, cu o atitudine pozitiva, la preturi flexibile. Fiind dedicati muncii noastre, ne intereseaza si rezultatele pe care le obtinem in orice proiect ne-am implica. Discutam cu clientii nostri cele mai importante criterii pentru crearea unui magazin online – despre care am scris si aici – si le oferim cele mai bune solutii, fara sa scapam din vedere asteptarile acestora.

Recomandam OpenCart, o platforma open source, din mai multe motive. Fiind o platforma open source, adica, un produs cu sursa deschisa, cel care il utilizeaza poate sa actioneze asupra productiei acestuia. Desi este o platforma mai nou aparuta pe piata, in jurul sau s-a dezvoltat o comunitate importanta, dedicata in rezolvarea eventualelor probleme.

OpenCart este o solutie viabila pentru cei care doresc un magazin online, in primul rand, pentru ca este un tool care permite o administrare simpla (fara sa solicite cunostinte ample in domeniu) si eficienta a magazinului online. In aceeasi idee care sustine avantajele sale, OpenCart este o platforma de administrare optimizata, flexibila si dinamica. In al doilea rand, recomandam aceasta platforma pentru ca este gratuita.

De ce este Open Cart cea mai buna platforma ecommerce

Intre alte avantaje pe care le ofera utilizarea OpenCart se numara si urmatoarele:

  • poate fi utilizata pe orice tip de server care ruleaza MySQL sau PHP;
  • interfata este 100% responsive;
  • SEO Friendly;
  • permite adaugarea unui numar nelimitat de categorii si produse;
  • se incarca repede si este usor de administrat;
  • beneficiaza de numaroase extensii pentru functionalitati – multe dintre acestea gratis si altele la preturi rezonabile;
  • are incluse unelte importante pentru marketing si SEO;
  • ofera integrare cu furnizori de servicii de plata, livrare, facturare, etc.;
  • implementare multi-language;

Nu in ultimul rand, OpenCart are un cod lightweight, pentru care este foarte apreciata, acest cod utilizand putine resurse.

Toate aceste avantaje, la care se mai adauga si altele pe care nu le-am notat in continutul articolului, ne determina sa consideram OpenCart utila si complexa, motiv pentru care o utilizam si o recomandam clientilor nostri.

In final, cat costa un magazin online?

Legat de costuri, celor  interesati de servicii de creare magazin online la pret accesibil le oferim posibilitatea de a plati proiectul intr-un sistem de rate, esalonate pe parcursul a 12 luni, in toata aceasta perioada asigurandu-le mentenanta si suport tehnic.

Despre cat costa un magazin online, vom vorbi in detaliu intr-un articol viitor.


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics