Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

Criterii importante pentru crearea unui magazin virtual

creare magazin virtual

Avand in vedere avantajele incontestabile ale unui magazin virtual despre care am discutat aici, numarul antreprenorilor care iau in calcul o astfel de varianta pentru vanzarea produselor din cele mai variate categorii este in continuu crestere. Dezvoltarea unui magazin online include un proces complex,  pe care doar o agentie specializata in e-commerce il poate finaliza in asa fel incat sa se obtina rezultatele pozitive vizate de client.

Magazinul virtual este cu mult mai mult decat un site general care are scopul de a prezenta serviciile unei firme. Experienta pe care o avem ne ajuta sa facem diferenta intre elementele foarte importante pentru un magazin care isi vinde produsele pe Internet si cele mai putin importante, motiv pentru care incepem orice proiect de la cele mai insemnate criterii: tipul business-ului derulat de client, numarul de produse pe care le va vinde online si modalitatea de plata.

Fiecare proiect este unic pentru ca fiecare client isi fixeaza anumite obiective, motiv pentru care este necesar sa lucram personalizat. Un website de comert electronic va fi performant si eficient doar in masura in care fiecare element integrat va fi analizat si planificat optim. Profesionalismul cu care lucream in echipa – programatori, designeri si web developeri DevPro – poate sa transforme vizitatorii magazinelor online pe care le dezvoltam in clienti fideli.  De astfel, urmarim sa cream interfete profesionale adaptate celor mai noi tendinte din marketing-ul digital si sa asiguram un design ingenios care sa simplifice interactiunea vizitatorilor pe site.

Cea mai buna platforma pentru un magazin virtual

Cel mai important aspect care contribuie eficient la cresterea vanzarilor este platforma magazin virtual pentru care se decide. Multi dintre cei care dezvolta un magazin online la cheie aleg platforme gratuite sau platforme pentru care sa plateasca taxe lunare.

Desi exista si alte platforme e-commerce eficiente – Magento, WordPress, WooCommerce sau PrestaShop – noi recomandam OpenCart, o platforma flexibila, dinamica si optimizata. Mai mult de atat,  este o platforma open-source care poate fi simplu de utilizat si de catre cei care nu au cunostinte in domeniu.

Suntem specializati in dezvoltarea magazinelor online pe OpenCart, alegand sa lucram pe aceasta platforma din cel putin urmatoarele motive:

 • OpenCart asigura accesibilitate in ceea ce priveste administrarea catalogului de produse si a comenzilor;
 • Permite adaugarea nelimitata de categorii de produse si, in plus, un numar nelimitat de produse in oferta de vanzare;
 • Este o platforma gratuita;
 • Interfata intuitiva si consum mic de resurse;
 • Ruleaza foarte bine, chiar si pe echipament ieftin;
 • Panoul de administrare este usor de utilizat, dispune de o interfata intuitiva;
 • Dispune de o varietate generoasa de module gratuite, preturile acestora fiind rezonabile;
 • Permite administrarea a doua sau chiar mai multe magazine virtuale din acelasi panou;
 • Include convertor automat pentru multi moneda;
 • Include unelte SEO si de marketing;
 • Permite integrare cu furnizori de servicii de plata si livrare.

Criterii in dezvoltarea magazinului online

Cele mai importante criterii pe care le urmarim in dezvoltarea unui magazin online includ:

 • Tema si structura magazinului;
 • Evaluarea tipului de produse comercializate si numarul acestora;
 • Stabilirea functionalitatilor magazinului;
 • Planificarea paginilor site-ului;
 • Implementarea modului de stocare a produselor;
 • Implementarea modalitatii de plata;

Nota* Lista nu este exaustiva, ci doar orientativa.

Dupa cum am mai spus intr-un alt context, suntem orientati catre rezultate si ne concentam pe toate aspectele care aduc inovatie. Experienta ne ajuta sa asiguram cele mai bune rezultate, insa urmarim sa ne imbunatatim continuu serviciile, prin faptul ca suntem la zi cu tot ceea ce inseamna dezvoltarea unui magazin virtual care vinde!


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics