fbpx
Bld. Carol, Nr. 68
București, Sector 2
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
suport@devpro.ro
Dorești o ofertă personalizată?

Web design


Cat costa un magazin online. Variante de plata

Deschiderea unui magazin online se poate dovedi o idee buna daca afacerea va fi gestionata optim. Sa detii un astfel de magazin presupune eliminarea cheltuielilor pentru chirie, salariati mai putini decat intr-un magazin fizic si, in unele cazuri, cheltuieli zero pentru depozitarea produselor. Mai mult decat atat, un magazin virtual vinde non stop, nu-l inchizi seara pentru a-l deschide dimineata, produsele fiind afisate 24 ore/zi. Vei vinde pe o piata globala, cu conditia sa incluzi mai multe versiuni pentru limba, si-ti va fi usor sa mentii la zi oferta cu produse, chiar......

Citește articolul


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  Necesare

  Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

  PHPSESSID, __cfduid,

  Analiza si statistici

  Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

  _ga, _gat, _gid, collect
  __tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

  Analytics