Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

5 motive ca fondatorii de startup-uri sa cunoasca programare

fondatori-startup

Daca ar fi sa oferim un sfat proaspetilor antreprenori ar fi asa: ai nevoie de timp si energie pentru a invata putina programare de baza.

Important de stiut este ca nu vei regreta niciodata decizia de a incepe sa inveti, pentru ca iti va aduce foarte multe avantaje, atat tie, cat si startup-ului tau, consolidandu-l si facandu-l sa fie mult mai productiv. De ce? Datorita urmatoarelor 6 motive.

1. Startup-ul tau va economisi timp si bani

Chiar daca ai numai cunostinte de programare de baza, vei putea economisi destul de multi bani. Astfel, in loc sa platesti si sa astepti dupa un programator pentru a-ti rezolva un bug din site s.a., vei putea face singur aceste lucruri.

2. Iti vei antrena creierul sa rezolve probleme

Sa inveti sa programezi iti va dezvolta si ascutii capacitatea de a rezolva lucruri si nu numai pentru probleme tehnice.

3. Vei fi capabil sa testezi rapid ideile

Banii si timpul sunt foarte importante pentru un startup, tocmai de aceea este foarte important sa nu faci risipa! Pentru a putea economisi din ambele, este foarte important sa stii sa-ti testezi singur ideile, care fac trecerea de la ideea de startup pe foaie, la o adevarata afacere in dezvoltare. In loc sa angajezi un programator sa-ti testeze ideea, de ce sa nu o faci chiar tu?

4. Vei stii ce sunt timeline-urile realistice

Cu timpul, in vreme ce startup-ul tau continua sa creasca, in mod sigur, vei incepe sa imparti task-uri echipei tale. Daca esti familiarizat cu programarea, atunci vei fi capabil sa intelegi cand anume trebuie finalizate deadline-urile. Tine minte, timpul inseamna bani! Daca ai un angajator, care este in intarziere cu un proiect, esti pe cale sa ratezi sansa de a-ti lansa produsul pe piata. De aceea este bine sa stii informatiile de baza ale programarii.

5. Vei fi mult mai interesant pentru investitori

Este deja un obicei pentru investitori sa intrebe daca fondatorul startup-ului este familiarizat cu programarea. De ce ii intereseaza acest lucru? Pentru ca:

  • Poti face fata problemelor pe cont propriu, daca este nevoie.
  • Fondatorii care nu au cunostinte de programare, pierd mai mult timp cautand sa angajeze pe cineva cu adevarat priceput.

Asadar, esti pregatit sa inveti ceva programare?


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics