Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

5 intrebari importante despre redesign site web

redesign-site-web

Raspunsuri la 5 intrebari importante pentru cei care doresc sa-si reproiecteze site-ul web

Orice persoana care detine o afacere si a apelat pana acum la serviciul de redesign sau reproiectare site web iti va spune urmatorul lucru: „Nu este pentru cei slabi de inima”. Vor aparea intrebari precum unde si cum sa investesti banii astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate sau de ce majoritatea utilizatorilor nu au aceasi viziune ca a ta, asadar reproiectarea site-ului poate fi una dintre cele mai mari provocari cu care va confruntati atunci cand faceti planul de marketing pentru afacerea dumneavoastra.

Dar nu ar trebui sa fie!

Aici gasiti cele mai importante raspunsuri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a incepe reproiectarea site-ului dumneavoastra. Aceste va pot ajuta sa economisiti timp si bani pe termen lung.

1. Care este scopul noului site?

Inainte de a incepe proiectarea noului site este important sa aveti o gandire strategica privind continutul acestuia, astfel incat sa stiti de la inceput care este scopul principal. Vrei ca oamenii sa cumpere produse? Doriti sa descarce o aplicatie? Doriti sa se aboneze la newsletter?
Inca de la inceput trebuie sa va fie foarte clar catre ce isi va indrepta utilizatorul atentia cand va intra pe site-ul companiei dumneavoastra. Acest aspect va va ajuta sa realizati cu usurinta schita noului site pentru ca utilizatorii dumneavoastra sa fie multumiti de rezultatul final.

2. Ce a mers si ce nu a mers cu vechiul site?

Inainte de a incepe proiectarea noul site este important sa faceti o evaluare a site-ului vechi pentru a stabili ce ar putea fi pastrat si ce nu. Ai avut vreo reclamatie sau vreun feedback negativ din partea clientilor sau a vizitatorilor constanti? Ati adunat informatii relevante in urma analizei din Google Analytics?

De exemplu, daca vizitatorii site-ului dumneavoastra au tendinta de a sta o perioada mai lunga pe anumite pagini fara a face nimic, luati in considerare ce elemente sau continut ati putea adauga sau modifica pentru a trezi un interes mai mare pentru acestia. Daca observati ca utilizatorii dau click pe o sectiune unde nu exista nici o actiune probabil este cazul sa adaugi un link cu „Citeste mai mult”.
Bazati-va mai mult pe aceste date, decat pe instinct!

3. Elementele care „trebuie sa le am” vs. „mi-ar placea sa le am”?

Cand luati decizia de a proiecta site-ul, puteti fi distras de anumite elemente pe care le-ati vazut in alta parte si le-ati dori pe noul site, dar este posibil ca unele dintre ele sa fie inutile ori sa va consume bugetul mai mult decat este nevoie.
Important este sa va concentrati pe elementele care trebuie sa existe in noul site si este indicat sa va creati un plan care sa aduca modificari si optimizari ulterioare. Toate acestea trebuie sa fie bazate pe feedback-ul utilizatorilor.

4. Folosesc o platforma de administrare in prezent, si daca da, cum lucreaza aceasta pentru mine?

Realizarea unui site folosind o platforma de administrare a devenit o necesitate in ultimii ani. Platforme precum Joomla, WordPress sau Drupal va ajuta sa actualizati cu usurinta continutul site-ului dumneavoastra fara a fi nevoie de o persoana specializata in acest domeniu.
Daca site-ul curent nu foloseste o platforma de administrare, atunci este absolut necesar ca noul site sa fie construit pe o platforma de administrare. Daca folositi o platforma de administrare dar care nu indeplineste cerintele si nevoiele dumneavoastra, atunci este recomandat sa schimbati platforma cu una care sa va satisfaca in totalitate nevoiele pentru noul site.
Tehnologia este in continua evolutie si este important sa tineti pasul cu aceasta pentru a putea beneficia de toate noutatile pe care le ofera!

5. As putea sa fac acest lucru singur sau ar trebui sa apelez la o firma specializata in web design?

Atunci cand analizati cine sa se ocupe de redesign-ul noul site este important sa intelegeti ce implica acest lucru si sa evaluati care este cea mai buna solutie de utilizare a resurselor. Veti putea fi tentant sa doriti sa economisiti bani si sa realizati acest lucru „intern”, in loc sa apelati la o firma specializata in web design. Astfel, veti subestima valoarea afacerii dumneavoastra.
Pentru un redesign de succes este nevoie de o intreaga echipa care include oameni cu experienta in programare, grafica, marketing si, bineinteles, un manager de proiect care sa va coordoneze intregul proces pentru a va putea atingerea obiectivelor propuse.

Aveti intrebari la care doriti sa va raspundem?

Agentia noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune servicii de redesign.


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics