Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

Cat de des trebuie sa-ti actualizezi sau refaci site-ul?

update-refacere-site

Atunci cand vine vorba despre updatarea businessului tau online, exista o singura regula: NU EXISTA REGULI.

Hotararea de a-ti updata, remodela ori schimba de la temelie site-ul ar trebui sa depinda in mod absolut de telurile pe care ti le-ai fixat pentru afacerea ta, obiective si aspecte economice, decat sa te bazezi pe informatii superficiale adunate in timp scurt.

De ce este recomandat redesign-ul?

De multe ori, poti face schimbari majore numai regandind designul. Rareori este nevoie, intr-adevar, de o reconstructie a intregului site. De exemplu, iti setezi niste noi standarde de culoare si branding. Asta nu insemna ca trebuie s-o iei de la zero cu totul, faci numai cateva schimbari de design si este ok.

Alt exemplu, este cand ai un bounce rate prea mare, ceea ce inseamna ca ai vizitatori pe site, dar acestia nu convertesc. In cazul acesta, o strategie de redesign poate schimba radical situatia!

Cateva motive pentru care ai fi nevoit sa-ti reconstruiesti site-ul de la zero

Poate cea mai importanta cauza ar fi daca site-ul tau este responsive pe device-urile mobile, un lucru extrem de important astazi. In cazul in care raspunsul tau este „nu”, atunci ti-ai gasit unul dintre motivele pentru care ar fi nevoie sa-ti reconstruiesti site-ul de la zero!

O alta cauza ar fi daca site-ul tau a fost construit folosindu-se Flash. Din pacate, produsele Apple (iPad, iPhone, iMac) nu suporta flash. Acesta este un alt motiv solid pentru care ar trebui sa iei in considerare reconstructia site-ului completa.

Ar trebui sa-mi implic consumatorii in procesul de redesign?

Clar da! Opinia consumatorului si feedback-ul pe care il primesti din partea acestuia, iti ofera acel tip de insight care transforma vizitatorii in consumatori. Incepe prin a intreba ce parere au despre propunerea ta de design si daca ii atrage. Apoi intreaba-i de problemele pe care ei le vor rezolvate si daca noua propunere de design rezolva aceasta problema intr-un fel sau altul.

Dupa ce iti lansezi noul site, intreaba-i din nou ce parere au si daca le place. Tine intotdeauna cont de parerile lor!


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics