Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?

4 pasi vitali pentru crearea unui business online de succes

business-online-de-succes

Sa-ti creezi un business online nu a fost niciodata mai simplu! Daca ajungi sa alegi combinatia perfecta intre partea de software si cea de concept (ideea), poti sa pornesti numai decat o afacere profitabila.

Pentru ca acest lucru sa fie realizabil si palpabil, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli, dar esentiali. 

In cele ce urmeaza iti prezentam cei patru pasi esentiali in dezvoltarea unei afaceri online, de succes, care sa-ti aduca satisfactii in mod rapid!

1. FA-TI O LISTA SI RESPECT-O!

Daca intrebi orice marketer, acesta iti va spune ca inainte de toate, trebuie sa incepi cu crearea unei baze de date, care consta intr-o lista de e-mailuri. Ai fi surprins sa afli ca aceasta este, poate, unul dintre cele mai valoroase atuuri ale tale. Nu face greseala de a lasa aceasta lista sa se piarda ori sa ramana necontinuata. Pentru a evita o astfel de greseala, porneste cu un instrument simplu, GRATUIT (ex. Mail Chimp, Sendgrid, etc.) care sa aiba grija de lista ta de e-mailuri. Daca, insa, dispui de un buget mai mare, nu ezita sa apelezi la un instrument mult mai sofisticat si mai sigur. O astfel de optiune este INFUSIONSOFT.

De oriunde te-ai hotari sa-ti incepi afacerea, fii sigur ca inainte de toate sa ai in minte un program si o strategie de comunicare bine puse la punct. Apoi, imediat ce afacerea ta isi ia startul, atunci nu-ti ramane decat sa te folosesti de lista de e-mail-uri ca baza a strategiei de vanzare directa. Asa, calea ta spre audienta dorita este deschisa!

2. OPTIMIZEAZA PENTRU CAUTARE

Multi oameni nu reusesc sa inteleaga cum sta treaba cu optimizarea motorului de cautare (search engine optimization). Daca te numeri printre acestia, este in regula, paguba nu este atat de mare. Insa, trebuie sa stii ca partea de SEO este extrem de importanta, fiind cea care iti asigura vizitatori pe site. Pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, iar strategia ta sa fie una de succes cu rezultate masurabile, atunci iti recomandam sa angajezi un adevarat profesionist, care cunoaste toate tainele SEO.

Ce face partea de SEO, mai exact, pentru afacerea ta? Ei, bine, ajuta la o mai buna pozitionare a site-ului tau in motoarele de cautare, ceea ce iti garanteaza mai multi potentiali clienti pe site-ul afacerii tale.

3. TESTEAZA SI URMARESTE

Poate unul dintre cele mai bune lucruri in a dezvolta o afacere online este adaptabilitatea. Cu o afacerea traditionala lucrurile, de obicei, merg mult mai greoi. Dureaza pana la saptamani, daca nu chiar luni pentru a masura eficienta campaniilor tale. Insa, mediul online iti permite sa faci toate aceste lucruri in timp real. Pentru a-ti crea o afacere online care sa-ti ofere maximum de profitabilitate, atunci ar trebui sa testezi si sa urmaresti constant eficienta tuturor actiunilor tale de marketing.

Ai fi uimit sa descoperi ca pana si schimbarea culorii butonului de call-to-action, de exemplu, iti poate aduce rezultate mai bune. Insa pentru a putea cunoaste ce schimbari trebuie facute, asa cum spuneam, trebuie ca tu sa urmaresti indeaproape evolutia afacerii tale si interactiunea consumatorilor cu aceasta, in mediul online.

4. TOTUL TREBUIE SA FIE USER-FRIENDLY

Un site curat (clean), pe care se navigheaza cu usurinta se va bucura de un succes simtitor mai mare, decat o va face un site incarcat.
Pentru ca un client sa-si mentina interesul in ceea ce priveste site-ul tau, deci afacerea ta, atunci tu trebuie sa-i oferi acestuia o experienta placuta, facila si rapida.


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics