Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
CartomanziaStudio.it

Creare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreCartomanzia StudioCartomanzia este un proiect dintr-un domeniu „mai aparte”, care se ocupă în a oferi consultanță în cartomanție folosind diverse tehnici, cum ar fi: tarot italic, cărti de tarot napoletan, tarot egiptean, tarot al iubirii, și de asemenea poate oferi consultanță la diverse probleme din viața de familie, despre muncă sau bani.

De asemenea oferă și consultanță astrologică prin tranzitarea planetelor în diferite case astrologice, prognoza bazandu-se pe calcule complexe pentru fiecare consultant pentru o oferi ceva cât mai precis.

Site-ul este orientat către publicul țintă din Italia, pentru cei caută să apeleze la cartomanțe cu experiență în acest domeniu.

Colaborând în mai multe proiecte cu acest client, am avut ocazia să dezvoltăm și primul site pe Italia în domeniul de cartomanție, un domeniu nou pentru noi. Limba nu a fost o problemă deoarece am avut în permanență suportul lui în corespodență cu cei din Italia, iar rezultatul a fost unul mai mult decât așteptat.

După finalizarea site-ului, au decis să continuăm cu mentenanță lunară pentru a beneficia în permanență de suportul nostru.

cartomanziastudio servicii
cartomanziastudio zodii

Daniel C.

Atunci cind pornesti o afacere de la zero, cauti parteneri care sa te sustina, sa te inteleaga si pe care sa te poti baza 100%, iar echipa DEVPRO ne-a fost alaturi de la inceput. In acest fel, de la un proiect plin de entuziasm pornit acum mai bine de șase ani din dorința de a oferi un altfel de servicii IT a ajuns, astazi, la servicii de gazduire si mentenanta pentru alte 4 site-uri. Cu ajutorul echipei DEVPRO ne-am dezvoltat si crescut. NOTA 10.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics