Bulevardul Carol I, Nr.68
Bucuresti Sector 1, Romania
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
suport@devpro.ro
Dorești o ofertă personalizată?
HBM.ro
Horia Brenciu

Creare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreHBMÎmpreună cu partenerul nostru SEO, Digiteria.ro, am avut onoarea să realizăm site-ul oficial al artistului Horia Brenciu.

Proiectul a fost unul interesant deoarece am avut ca obiectiv realizarea unui site muzical de prezentare, în care solistul să-și poată expună albumele cu melodiile aferente, iar vizitatorul să aibă posibilitatea de a asculta piesa dorită din orice album. De asemenea am creat o secțiune dedicată evenimentelor și concertelor care au avut loc sau care vor urma.

Rezultatul a fost pe placul lui Horia și ne-am bucurat că ne-a oferit ocazia de a-i crea site-ul oficial al HB Orchestra.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  Necesare

  Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

  PHPSESSID, __cfduid,

  Analiza si statistici

  Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

  _ga, _gat, _gid, collect
  __tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

  Analytics