Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
MDPLawyers.ro

Creare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreMDP LawyersMDP Lawyers este un cabinet de avocatură cu o bogată experiență în domeniul imobiliar, comercial, administrativ, civil și al dreptului muncii. Oferă soluții complexe ce depășesc simpla expertiză juridică, alcătuind un adevărat pachet de servicii special ajustat pentru necesitățile fiecărui client.

Colaborarea în acest proiect a constat în realizarea site-ului de prezentare al biroului de avocatură, reușind astfel să-i aducem o identitate și în mediul online.

De asemenea am apelat, la rândul nostru, cu încredere la servicile oferite de aceștia și în prezent avem o foarte bună colaborare B2B.

mdplawyers domenii juridice
mdplawyers drept societar
Daniel M.

Colaborarea cu cei de la Devpro reprezinta tot ce-si poate dori o companie - profesionalism, promtitudine, Promisiuni respectate, performanta.
Multumesc.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics