Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
KrystalKlean.ie

Creare site web


VIZITEAZA WEBSITE


DespreKrystalKleanKrystalklean este un site de prezentare al unei companii de Dublin, Irlanda, care ofera servicii de curatenie profesionale atat persoanelor fizice, cat si companiilor, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu.

Sunt o echipa de profesionisti si sunt pasionati de acest domeniu, nu tocmai usor, folosind cele mai noi metode de curatare si solutii pentru tratarea tuturor tipurilor de reziduri.

Pentru ca majoritatea companiilor mari prefera sa externalizeze serviciile de curatenie, cei de la Krystalklean au creat pachete flexibile care ofera solutii inteligente si eficiente pentru a satisface nevoile comerciale si financiare ale acestora, respectand totodata reglementarile locale si nationale si normele de siguranta a mediului.

krystalklean homepage
krystalklean pagina servicii

O scurta prezentare a proiectului

Pentru ca ne place ce facem si ne dorim clienti multumiti, cei de la KrystKlean au decis sa colaboreze cu noi la recomandarea unuia din clientii nostri.

Asadar, am avut misiunea de a realiza site-ul companiei avand ca domeniu serviciile de curatenie, ceva nou pentru noi. Am facut un research cu privire la design si am venit cu cateva propuneri de prezentare, iar cei de la KrystKlean au mers pe mana noastra cu privire la „look-ul” site-ului.

Rezultatul a fost unul mai mult decat asteptat, iar noi ne-am bucurat ca am reusit sa mai facem un client multumit.

Hamouda Z.

Promptitudine , comunicare excelenta si profesionalism : 3 caracteristici esentiale ale unei colaborari de succes. Echipa Devpro ne-a intrecut asteptarile din primul moment si au mentinut acest standard pana in prezent. Cu siguranta, ei sunt recomandarea noastra in acest domeniu, fiind o echipa solida si dornica sa cunoasca nevoile clientului si sa ii ofere in scurt timp cea mai eficienta si optima varianta.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics