Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
CabinaMagica.ro

Creare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreCabina MagicăCabina Magică este un proiect nou, lansat în 2018, care oferă spre închiriere faimoasa cabină magică oferind experiente fotografice de neuitat, fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment privat.

Proiectul a constat în realizarea site-ului de prezentare și crearea imaginii în mediul online pentru ca potențialii clienți să poată afla de serviciile și pachetele oferite de Cabina Magică.

Creare logo personalizat

Realizare și implementare design site

Servicii Design pentru materialele publicitare

Pachet de mentenanță lunară

Pachet de găzduire website

cabina magica home
cabina magica evenimente
cabina magica pachete

Lidia N.

Descriu colaborarea cu Devpro ca fiind una foarte productiva, membrii echipei ajutandu-ma constant cu feedback-ul lor calificat. Am avut suport pentru toate solicitarile si am colaborat foarte bine. Site-ul meu reprezinta imaginea companiei si ma bucur ca cei de la Devpro au facut din el unul foarte atractiv pentru clientii mei.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics