Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
BikeHouse.ro

Mentenanta Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreBikeHouseBikeHouse pune la dispozitie un magazin online din care puteti cumpara cu usurinta orice articol din domeniul ciclismului (biciclete complete, piese de biciclete, accesorii de biciclete si echipamente de bicicleta) de la majoritatea producatorilor cunoscuti.

De asemenea puteti vedea produsele si in showroom-ul lor din Bucuresti, si chiar le puteti testa sau proba.

bikehouse homepage
bikehouse categorie
bikehouse pagina produs

O scurtă prezentare a proiectului

Cei de la Bikehouse au apelat la noi pentru ca erau in cautarea unei echipe specializate cu platforma OpenCart pentru a-i ajuta la importarea si automatizarea feed-urilor provenite de la diversi furnizori.

Pentru a le demonstra experienta noastra, am stabilit o prima colaborare cu importarea a doua feed-uri diferite cu peste 2000 de produse. In prima parte ne-am ocupat de prelucrarea feed-ului pentru a-l aduce la o forma de import compatibila cu platforma, am asociat categoriile produselor invididual pentru ca nu corespundeau in totalitate cu cele din site, iar apoi ne-am ocupat de import. Dupa finalizarea importului, am verificat ca totul sa fie corect asociat si am continuat cu realizarea automatizarii stocului in functie de valorile din feed.

Fiind multumiti de rezultate si de faptul ca i-am putut ajuta intr-un timp relativ scurt, inainte de inceperea sezonului, au decis sa incheiem un contract de mentenanta lunara pentru a le asigura tot suportul necesar privind importurile, actualizarile si eventualele modificari extra pe site-ul lor.

Implementări și funcționalități extra

Prelucrare si Importare feed-uri furnizori, format XML si CSV

Automatizare stocuri in functie de feed si furnizor

Optimizarea timpului de răspuns

Modificări constante pentru îmbunătățirea magazinului

Realizare feed-uri personalizate pentru revânzători

Pachet de mentenanță lunară și suport tehnic

Daniel D.

Foarte profesionisti, organizati, inteleg exact de ce ai nevoie, se misca in timp record, ce sa mai, recomand cu caldura!

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics