Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
Brodara.ro

Redesign Site Prezentare
Magazin online WooCommerce


VIZITEAZA WEBSITE


DespreBrodaraBrodara/Hyperion Trade vine în întâmpinarea clienților cu servicii de broderie de cea mai bună calitate. Pentru ca rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor, cei de la Brodara propun servicii de digitizare pentru diferite modele de mașinării specifice acestei activități.

brodara homepage
brodara pagina servicii
brodara pagina produs

O scurtă prezentare a proiectului

Clientul a mai colaborat cu noi și într-un proiect mai vechi pe platforma OpenCart. Mulțumit fiind de rezultatul primului proiect, a decis să apeleze la serviciile noastre încă o dată.

Fostul site Brodara consta într-un site custom HTML realizat pe o structură veche care nu era deloc responsive, neavând o bază de date din care să extragem informațiile ușor, cu o structură de link-uri destul de complicată si neconformă standardelor actuale.

Noul site Brodara a vrut să îmbine atât partea de prezentare a companiei, în care să expună serviciile oferite, cât și să ofere posibilitatea viitorilor clienți de a comanda produsele brodate personalizate.

Am acceptat această provocare, înțelegând nevoile exacte pe care le dorea clientul și ținând cont de structura vechiului site, acesta oferindu-ne toate materialele necesare realizării noului site, inclusiv grafica dorită. Echipa noastră având o bună experiență în crearea identității unei companii, a știut să își atingă obiectivul cu succes.

Rezultatul a fost unul mai mult decât pozitiv, conform cerințelor clientului și având la bază creativitatea noastră. La fel ca și în celălalt proiect, clientul a dorit să beneficieze de mentenanță și suport tehnic lunar.

Implementări și funcționalități extra

Migrare platformă custom -> WordPress + WooCommerce

Design custom

Migrare completă articole blog

Realizarea structurii link-urilor din site-ul vechi

Redirectarea link-urilor neconforme pentru a evita eroarea 404

Multi Language RO/EN

Realizare formulare custom de comandă

Sincronizarea opțiunii de culoare cu pozele produsului

Implementare modul SEO Manager

Integrare Live Chat

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics