Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
MediaMarket.ro

Redesign Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreMediaMarketMediaMarket este o agenție care activează în domeniul consultanței managementului resurselor umane și al serviciilor de recrutare, selecție și plasare de personal.

Cu o vechime de peste 19 ani în acest domeniu, au reușit, în cele mai multe cazuri, să ofere omul potrivit pe postul potrivit și invers.

Proiectul a constat în redesign-ul total al site-ului vechi și migrarea bazei de candidați și domenii de activitate, în noul site. Pentru a putea realiza cu succes migrarea bazei de date, a trebuit să facem o adaptare a noii versiuni a modulului de abonare folosit, care să fie compatibil pentru import cu structura din vechiul site.

Rezultatul final a fost întocmai cu cel dorit și stabilit de la început, mulțumirea clienților fiind principalul nostru obiectiv.

mediamarket recrutare
mediamarket posturi
Marius

Colaborarea cu echipa DevPro este una eficienta, dinamica si prompta. S-a dovedit ca inteleg foarte bine 'nevoia' clientului si actioneaza eficient pentru a identifica solutii potrivite. Daca vreti sa solutionati cat mai rapid, corect si complet o problema din domeniul IT puteti apela cu incredere la ei. Pentru noi s-a dovedit singura colaborare in 20 de ani pe IT care nu a generat dezamagire si speram ca in continuare sa ramana asa.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics