Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
Ancora-COM.ro

Realizare site prezentare
Firmă de pază


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreAncora ComANCORA COM este o societate comercială cu capital integral românesc, specializată în servicii de pază umană, oferim servicii specializate în paza obiectivelor, bunurilor și valorilor, însoțire valori și persoane, exploatarea mijloacelor tehnice antiefracție și activități de protecție a persoanelor, vânzări echipamente de supraveghere video și alarmare antiefracție și anti-incendiu

Serviciile oferite sunt constituite pe principii moderne și solide, care doresc o abordare profesionistă a pieței românești de profil.

ANCORA COM este autorizată de către Inspectoratul General al Poliției Române pentru servicii de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor, precum și consultanță, servicii de pază a transporturilor de bunuri și valori, precum și consultanță.


O scurtă prezentare a proiectului

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics