Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
Turbomecanica.ro

Creare Site Prezentare

DespreTurbomecanicaTurbomecanica este unul din principalii furnizori de componente și reparații din industria aeronautică, dar și pentru alte domenii de înalt nivel tehnologic.

Uzina Turbomecanica a fost fondată în 1975 ca fabricant de motoare cu turbină pentru aviație, transmisii mecanice pentru elicopter și componente ale acestora. Misiunea companiei era de a dezvolta abilitatea de a furniza aceste produse la cel mai înalt nivel tehnologic cu un grad rezonabil de independență.

Pentru Turbomecanica au fost achiziționate cele mai bune echipamente de fabricație disponibile în acel moment, precum și licențe de fabricație și montaj pentru motoarele Viper 633-41, Turmo IV C și pentru transmisiile mecanice ale elicopterului PUMA de la Rolls-Royce, Turbomeca și respectiv Aerospatiale.

turbomecanica capabilitati
turbomecanica home
turbomecanica procese speciale

O scurtă prezentare a proiectului

După câteva ședințe de prezentare la uzina lor, am pus bazele realizării site-ului oficial al companiei Turbomecanica pe platforma Joomla. Proiectul a fost unul foarte captivant deoarece acest domeniu îl întâlnești rar. Informațiile oferite în realizarea site-ului au fost de asemenea interesante pentru că am aflat lucruri noi despre industria aeronautică românească.

Ne-am propus să cream o imagine cât mai modernă a companiei, aceasta fiind vizibilă în permanență în fața investitorilor și partenerilor străini, și bineînțeles să respectăm cu strictețe cerințele clientului.

Cu o așa experiență în domeniul aeronautic, și nu numai, am fost deosebit de incantați că am putut încheia o colaborare cu aceasta companie românească, de renume.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics