Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
FinanceOne.ro

Redesign Site Prezentare Joomla


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreFinance One IFNFinance ONE este un IFN care activează pe piață din România încă din 2001. Se remarcă printr-o gamă diversificată de finanțări, printre care leasing-ul și factoring-ul ce constituie o prioritate în portofoliul de finanțări al companiei.

Având în vedere calitatea și potențialul financiar al acționarilor, cât și valoarea echipei Finance ONE, compania își propune să sprijine agenții economici sustenabili, cu afaceri de perspectivă, venind în sprijinul acestora cu finanțări structurate pe tipul de proiect al fiecărui profil de companie.

Finance ONE a apelat la echipa noastră, știind că avem cunoștințe in Joomla, pentru a face un redesign complet al site-ului vechi, care era realizat pe platforma Joomla 2.5 și fiindu-le comună, au dorit refacerea site-ului pe aceeași platformă, dar pe o versiune actualizată (ex. v.3.x).

Noi având o bună experiență de-a lungul timpului cu această platformă, le-am propus o soluție de design pe care au agreat-o și astfel am început realizarea noului site, implementarea design-ului ales, iar apoi transpunerea conținutului din site-ul vechi, având grijă să păstrăm aceeași structură a link-urilor, eliminând riscul de erori 404.  Clientul a fost mulțumit de rezultatul final.

financeone finantari
financeone formular contact