Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
FinanceOne.ro

Redesign Site Prezentare Joomla


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreFinance One IFNFinance ONE este un IFN care activează pe piață din România încă din 2001. Se remarcă printr-o gamă diversificată de finanțări, printre care leasing-ul și factoring-ul ce constituie o prioritate în portofoliul de finanțări al companiei.

Având în vedere calitatea și potențialul financiar al acționarilor, cât și valoarea echipei Finance ONE, compania își propune să sprijine agenții economici sustenabili, cu afaceri de perspectivă, venind în sprijinul acestora cu finanțări structurate pe tipul de proiect al fiecărui profil de companie.

Finance ONE a apelat la echipa noastră, știind că avem cunoștințe in Joomla, pentru a face un redesign complet al site-ului vechi, care era realizat pe platforma Joomla 2.5 și fiindu-le comună, au dorit refacerea site-ului pe aceeași platformă, dar pe o versiune actualizată (ex. v.3.x).

Noi având o bună experiență de-a lungul timpului cu această platformă, le-am propus o soluție de design pe care au agreat-o și astfel am început realizarea noului site, implementarea design-ului ales, iar apoi transpunerea conținutului din site-ul vechi, având grijă să păstrăm aceeași structură a link-urilor, eliminând riscul de erori 404.  Clientul a fost mulțumit de rezultatul final.

financeone finantari
financeone formular contact

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics