Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
WebPenTesting.com

Creare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreWeb Pen TestingWeb PenTesting (WPT) este prima companie din Cluj-Napoca specializată în servicii de securitate software oferite clienților din întreaga lume, și totodată partenerii noștrii în acest domeniu.

Cu ani de experiență, WPT oferă servicii de securitate cibernetică pentru o gamă largă de industrii, cum ar fi comerțul electronic, produsele medicale, telecomunicațiile, produsele software personalizate și multe altele.

Având la bază o echipă tânără de profesioniști, cu o mare experiență în diferite tipuri de securitate, și având o mare pasiune pentru acest domeniu, au legături strânse cu multe companii internaționale și locale.

Echipa noastră a venit cu suportul de a dezvolta site-ul de prezentare al companiei conform cerințelor lor, iar acest lucru l-am realizat cu succes și cu o deosebită plăcere.

Ne bucurăm că putem avea langa noi oameni la fel de talentați, fiecare activând în domeniul lui.

webpentesting-home
webpentesting-service
Daniel C.

Am apreciat iniţial promptitudinea şi corectitudinea cu care DevPro a răspuns solicitării noastre. Pe măsura ce ideea noastră prindea formă şi devenea un concept, pentru a se structura în versiunea de astăzi, ne-am felicitat pentru alegerea făcuta.
Echipa DevPro ştie să colaboreze, iar ceea ce o caracterizează, pe lângă profesionalism, este răbdarea, solicitudinea şi flexibilitatea.
Nu există nici o îndoială că vom apela la aceiaşi oameni.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics