Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
ThaiSpa.ro

Creare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreThaiSpaThai Spa este un centru wellness, din centrul Bucureștiului, bazat pe terapii tradiționale asiatice, care vă ajută să scăpați de stres și vă redau armonia spirituală, mentală și fizică, printr-un mix de tehnici de masaj, combinate cu presopunctură și reflexoterapie.

Echipa de terapeuți Thai Spa este formată din profesioniști originari din Thailanda, Indonezia și Filipine, ce au o experiență valoroasă de lucru la Spa-uri de lux renumite din Orient.

Împreună cu partenerul nostru SEO, Digiteria.ro, am reușit să recreăm o nouă imagine acestui centru Spa în mediul online. Clientul a apelat la noi, deoarece vechiul site avea mari probleme de securitate nemaifiind accesibil și fiind penalizat de Google.

Astfel, am hotărât refacerea totală a acestuia, păstrând informația și structura inițială, neafectând partea SEO și indexarea. Așadar, a trebuit să ne mișcăm destul de repede pentru a scoate site-ul din blacklist (pentru a nu pierde pozițiile) și a-l pune live pe cel nou.

Deși a fost un proiect contracronometru, am reușit să-l finalizăm cu succes și să-i aducem clientului zâmbetul pe buze.

thaispa masaje
thaispa manichiura

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics