Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
NewChallenge.ro

Creare Site Prezentare + Redesign


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreNew Challenge Marketing ResearchNew Challenge Marketing Research este o companie de cercetare de piață cu experiență în studii de Mystery Shopping, Marketing Research, sondaje de Customer Satisfaction, Benchmarking.

Cercetarea de piață este instrumentul care furnizează cele mai valoroase informații pentru luarea celor mai bune decizii de marketing.

New Challenge Marketing Research este membră a Mystery Shopping Providers Association (cea mai mare organizație din domeniul Mystery Shopping).

O scurtă prezentare a proiectului

Colaborarea în acest proiect a început odată cu lansarea pe piață a agenției New Challenge și am fost cei care am creat imaginea companiei în mediul online prin realizarea site-ului de prezentare și oferirea suportului nostru în ceea ce privește mediul online.

De asemenea colaborarea noastră s-a extins și în proiectele pe care New Challenge le are cu cilentii săi, prin oferirea serviciilor de programare web a diferitelor chestionare primite. Programarea lor a constat în respectarea documentației clientului, crearea bazei de date cu variabilele necesare pentru analiză, realizarea vizuală și responsive a chestionarului pentru ca operatorii de opinie publică să poată răspunde, iar la final oferirea informațiilor colectate în baza de date, în vederea analizei de către echipa New Challenge.

Buna colaborare de-a lungul timpului cu partenerul nostru New Challenge,  a avut ca rezultat în 2018 redesign-ul complet al vechiului site. Pentru că este recomandat să-ți păstrezi mereu o imagine cât mai modernă a afacerii tale, am decis impreună refacerea site-ului pe un design mai modern, luând în calcul toate elementele necesare pentru asta, însă păstrând structura link-urilor pentru a nu afecta partea de SEO, la care au lucrat partenerii de la Digiteria.ro.

Așadar s-a ales un layout modern, responsive, orientat către domeniul de marketing research pe care l-am îmbunătațit și customizat conform cerințelor primite de la client, iar rezultatul final a fost „wow” (reacția echipei New Challenge).

Implementări și funcționalități extra

Programarea și transpunerea chestionarelor în varianta web

Campanii de email marketing către operatorii de sondaje

Mentenanță lunară

Ciprian Dumitru

Avem o colaborare de lunga durata cu echipa Dev Pro, colaborare care se desfasoara in conditii excelente si pentru care le multumim! Recomandam din toata inima aceasta echipa, o echipa profesionista, dedicata si, mai ales cu o grija fata de client ce cu greu mai poti gasi in zilele noastre!

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics