Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
GabrielaȘtefliuc.ro

Realizare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreGabriela StefliucGabriela Ștefliuc este psiholog clinician, consilier pentru dezvoltare personală și psihoterapeut cognitiv-comportamental în formare cu atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România. A studiat Facultatea de psihologie în cadrul Universității Titu Maiorescu din București și urmeaza cursurile de master, Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale, în cadrul aceleiași universități. În timpul facultății a făcut stagii de practică la Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, precum și module de practică psihologică în cadrul unui cabinet individual de psihoterapie, unde cunoștințele teoretice au fost combinate cu practica.

gabrielastefliuc servicii
gabrielastefliuc trust

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics