Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
Grade-Militare.ro

Redesign Magazin Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreGrade MilitareGrade-militare.ro este un magazin online de broderie computerizată, axat strict pe vânzarea însemnelor oficiale, gradelor militare și epoleților.

Beneficiind de o experientă vastă în domeniu și de tehnologie avansată, sunt capabili să ofere produse unicat, la scară foarte mică sau în serii mici. Datorită calității produselor și a clienților multumiți și fideli au reușit să se extindă din ce în ce mai mult și în sfera serviciilor.

Achiziționarea de utilaje performante a facilitat producția de grade brodate, iar toate aceste elemente sunt realizate prin broderie profesională (personalizată pe comandă).

grade-militare homepage
grade-militare pagina categorie
grade-militare pagina produs

O scurtă prezentare a proiectului

Clientul a apelat la noi pentru că era în căutarea unei agenții serioase cu care să colaboreze în proiectul deja dezvoltat pe OpenCart și bineînțeles care să cunoască foarte bine această platformă pentru a putea răspunde cerințelor.

Site-ul a fost dezvoltat pe OpenCart 3 de către un alt terț, iar clientul a dorit rezolvarea anumitor bug-uri existente și implementarea unor noi funcționalități, nefiind mulțumit de colaborarea avută cu ceilalți.

Așadar, am supus site-ul la o serie de verificări pentru a descoperi toate problemele și apoi am făcut un checklist cu acestea pentru a fi analizate de client. O parte din problemele găsite au fost: timpul de răspuns ridicat, link-uri indexate greșit, link-uri alcătuite greșit cu extensia „html”, bug la modulul de SEO, probleme la checkout. După analiza acestora, am primit acordul clientului pentru a rezolva problemele și de asemenea am realizat o serie de implementări și modificări solicitate.

Fiind mulțumit de rezultat și promptitudine, a dorit să continuăm colaborarea prin a beneficia de mentenanță lunară și găzduire pe serverele noastre.

Implementări și funcționalități extra

Redesign OpenCart 3

Optimizare timp de răspuns (sub 300 ms)

Optimizare resurse și server

Rezolvare probleme checkout

Implementare Generare AWB prin FAN Curier și GLS Curier

Integrare Plăti Online prin mobilPay

Implementare modul Shipping complex

Integrarea bazei de date a codurilor poștale pentru localități privind preluarea automată a codului poștal la finalizarea comenzii

Refacere sistem bannere homepage

Rezolvare bug modul SEO

Eliminare totală a modulelor instalate și nefolositoare, care generau diverse erori

Realizare SEO On-Page

Fixare link-uri produse și categorii generate și indexate greșit

Implementare direct-link pentru produse și subcategorii

Realizare reguli de redirect pentru evitarea 404 pentru link-urile indexate greșit sau inexistente

Theodor O.

Inca de la inceputul colaborarii ati inteles rapid ce doream de la site, ce nu a reusit firma care a creat site-ul sa rezolve in 7 luni dumneavoastra ati rezolvat in cateva zile! Erau functionalitati implementate gresit, module instalate gresit, pagina de checkout greoaie, viteza redusa de incarcare si alte detalii care au redus drastic rata de conversie a site-ului, toate acestea le-ati rezolvat impecabil, va multumesc!
Va recomand cu toata increderea, sunteti intr-adevar specialisti in dezvoltare OpenCart!

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics