Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
ChristopherShaw.co.uk

Creare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreChristopher ShawChristopher Shaw este o agenție imobiliară din Bournemouth, UK. Aceasta oferă servicii complete de închiriere sau vânzări de case, apartamente sau camere din zonele Bournemouth si Poole.

Proiectul a început la recomandarea unei cunoștinte comune către Christopher și astfel am pus la punct etapele dezvoltării unui site de oferte imobiliare al agenției Christopher Shaw Residential.

Detaliile dezvoltării și design-ului au fost stabilite în cadrul mai multor conferințe video prin Skype, aspect care nu ne-a incomodat colaborarea.

christopher shaw home
christopher shaw locations
christopher shaw item

O scurtă prezentare a proiectului

Proiectul s-a dovedit a fi unul complex deoarece am realizat importul unui feed de oferte automatizat și integrarea cu o platformă de raportare a incidentelor apărute în locațiile închiriate.

De asemenea a mai fost necesară integrarea plății online a chiriei prin procesatorul de plăti HandePay.

Un aspect care ne-a entuziasmat a fost harta interactivă de pe prima pagină, care creaza noduri de proprietăți la zoom-out și de asemenea oferă posibilitatea filtrării după status, interval de preț, tip de locuință sau număr de paturi.

Implementări și funcționalități extra

Integrare plăți online cu HandePay

Sincronizare automată a ofertelor imobiliare cu o platformă dedicată

Harta interactivă pentru proprietăți cu posibilitate de filtrare

Integrare cu platforma de raportare a incidentelor apărute în locații

Filtrare avansată a locațiilor din ofertă

Sistem de autentificare clienți

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics