Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
MonaMedExpert.ro

Creare Site Prezentare


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreMona Med ExpertMonaMedExpert.ro este proiectul personal al doamnei Farkas Alexandra, asistent medical, cu o experiență de peste 12 ani în domeniu, care răspunde nevoilor medicale ale pacientului, direct la domiciliu.

Entitatea deținută de dna Farkas este acreditată de Casa de Sănătate a municipiului Brașov, oferind astfel servicii gratuite prin Casa de Sănătate, cât și servicii contra cost la prețuri decente.

Având o bună colaborare într-un alt proiect, dna Farkas a apelat din nou la echipa noastră pentru realizarea site-ului de prezentare. Odată cu finalizarea acestuia, am reușit să-i creăm o prezență și în mediul online, iar pacienții care doresc să apeleze la astfel de servicii, să o poată găsi mai ușor.

monamedexpert home
monamedexpert servicii medicale

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics