fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
FinanceOne.ro

Redesign Site Prezentare Joomla


VIZITEAZA WEBSITE


DespreFinance One IFNFinance ONE este un IFN care activeaza pe piata din Romania inca din 2001. Se remarca printr-o gama diversificata de finantari, printre care leasing-ul si factoring-ul ce constiuie o prioritate in portofoliul de finantari al companiei.

Avand in vedere atat calitatea si potentialul financiar al actionarilor, cat si calitatea echipei Finance ONE, compania isi propune sa sprijine agentii economici sustenabili, cu afaceri de perspectiva, venind in sprijinul acestora cu finantari structurate pe tipul de proiect al fiecarui profil de companie.

Finance ONE a apelat la echipa noastra, stiind ca avem cunostinte in Joomla, pentru a face un redesign complet al site-ului vechi, care era realizat pe platforma Joomla 2.5 si fiindu-le comuna, au dorit refacerea site-ului pe aceeasi platforma, dar pe o versiune actualizata (ex. v.3.x).

Noi avand o buna experienta de-a lungul timpului cu aceasta platforma, le-am propus o solutie de design pe care au agreat-o si astfel am inceput realizarea noului site, in care am transpus informatia din site-ul vechi, iar clientul a fost multumit de rezultatul final.

financeone finantari
financeone formular contact