fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
DinoBoutique.ro

Realizare Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreDino BoutiqueDino Boutique este un magazin online pentru copii, oferind o gama larga de produse destinate acestora (jucarii interior si exterior, accesorii sport, carucioare, triciclete, etc.).

dinoboutique produs
dinoboutique homepage
dinoboutique categorie

O scurta prezentare a proiectului

Dino Boutique a apelat la serviciile noastre deoarece ne-a gasit ca fiind specializati pe platforma OpenCart si dorea refacerea vechiului site pe aceasta platforma.

Dupa un audit asupra vechiulul site am constatat un timp de raspuns foarte ridicat (peste 2 secunde) din cauza miilor de produse existente, neoptimizarea resurselor, dificulatate in finalizarea comenzilor, probleme de responsive si cateva bug-uri interne.

Prin urmare, am decis impreuna cu clientul refacerea si migrarea totala (structura, produse, categorii, informatii) a site-lui pe platforma OpenCart, fiind mult mai recomandata pentru un numar mare de produse si categorii (peste 5000).

Dupa finalizarea migrarii, am facut diverse implementari si am optimizat partea de administrare a produselor si comenzilor. Nu am uitat nici de infrastructura la nivel de server si platforma, care a trebuit optimizata pentru a raspunde intr-un timp cat mai scurt, tinand cont de numarul mare de produse.

De asemenea, am avut de prelucrat si importat diverse feed-uri cu produse de la furnizorii clientului pentru a crea o mai mare diversitate, astfel am crescut numarul de produse la peste 8000.

Rezultatul a fost peste asteptarile clientului si in sfarsit s-a putut bucura de un site 100% functional, cu un timp de raspuns imbunatatit, user friendly, iar plasarea comenzilor efectuandu-se in cateva click-uri.

Implementari si functionalitati extra

Migrare WooCommerce -> OpenCart

Optimizari extra a platformei pentru un timp de raspuns bun

Import de feed-uri de la diversi furnizori

Integrare Plati Online prin mobilPay

Implementare generare AWB prin FAN Curier

Implementare modul SEO Manager

Implementare Quick Edit pentru administrarea usoara a produselor si categoriilor

Integrare Live Chat

Implementare Facebook Pixel Events

Implementare modul GDPR Ready

Pachet de mentenanta lunara

Pachet de gazduire site

Chiar dacă nu avem o colaborare de foarte multă vreme cu echipa DevPro, putem afirma că această colaborare se desfășoară în condiții foarte bune, fapt pentru care țin să le mulțumesc. Recomand cu încredere alegerea acestei firme deoarece este formată dintr-o echipă de profesioniști în domeniu, dedicați pentru ceea ce fac și în același timp și atenți către clienți. De asemenea, sunt foarte prompți și respectă întotdeauna termenul stabilit în vederea soluționării cerințelor clientului. Mulțumim echipei DevPro și sper să avem o colaborare cât mai îndelungată.