Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
FashionLoftBoutique.com

Creare Magazin Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreFashion Loft BoutiqueFashion Loft Boutique este un magazin online de fashion cu îmbrăcăminte pentru femei. Magazinul are o vechime de 6 ani în acest domeniu, având propria colecție de haine, create direct în atelierul propriu. Fiecare model de îmbrăcăminte poate fi realizat pe dimensiunile clientului și poate fi personalizat pentru a obține o ținută perfectă.

Creațiile Fashion Loft Boutique sunt orientate către femeile care doresc ceva aparte. Doamnele vor reuși să atragă privirile celor din jur, purtând ținute caracterizate prin bun gust și stil.

Colaborarea cu cei de la Fashion Loft a constat în realizarea unui magazin online bazat pe OpenCart, în care atelierul să-și poată expune produsele și colecțiile spre vânzare.

Clientul a dorit un design simplu, curat și ușor de folosit de către clienți, așadar am încercat să îmbinăm toate elementele pentru a realiza un site modern, iar rezultatul a fost conform așteptărilor.

fashionloftboutique categorie
fashionloftboutique produs

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics