Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
TrambulineCopii.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreTrambuline CopiiTrambulineCopii este un magazin online care se ocupă cu comercializarea de trambuline de grădină, leagăne, topogane și accesorii pentru casă și grădină. Fiind importator direct ale acestor articole, avantajul este în favoarea clientului final care beneficiază de prețuri mici.

trambulinecopii categorie
trambulinecopii produs
trambulinecopii checkout

O scurtă prezentare a proiectului

Prezentul proiect a avut la bază dezvoltarea unui magazin online bazat pe platforma OpenCart în care clientul să-și poată expune produsele spre vânzare într-un mod cât mai ușor și organizat.

Având o bună colaborare cu acest client și fiind mulțumit de aportul adus la celelalte proiecte, a rezultat o continuă dezvoltare a magazinelor deținute de acesta prin crearea de noi funcționalități la cerere, automatizarea diferitelor procese interne, modificări constante de design și îmbunătățirea uzabilității. Toate astea au dus la crearea unui nou magazin online.

În prezent, fiecare magazin online al acestui client beneficiază de aceleași implementări și funcționalități. Astfel, pentru a eficientiza costurile și volumul de muncă am creat un sistem prin care să putem transpune ușor modificările făcute dintr-un magazin în altul, acestea propagându-se online într-un timp foarte scurt.

Implementări și funcționalități extra

Integrare Plăți Online prin mobilPay

Implementare generare AWB prin GLS Curier

Implementare generare AWB prin Urgent Cargus

Implementare trimitere SMS automat de pe număr scurt

Implementare modul SEO Manager

Realizare SEO On Page

Integrare și configurare modul Social Login

Integrare Google Ecommerce Tracking

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics