fbpx
Bld. Carol, Nr. 68
București, Sector 2
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
suport@devpro.ro
Dorești o ofertă personalizată?
EdituraCaba.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreEditura CabaEditura Caba cu o vechime în acest domeniu de peste 14 ani este o editură care își propune să mențină cărțile tipărite aproape de preșcolari și școlari într-o lume în care era digitală a luat amploare și în acest segment.

Echipa Caba este formată din cadre didactice cu experiență și har pedagogic, unde caietele de lucru sunt redactate în conformitate cu programele școlare aprobate de Ministerul Educației Cercetării Tineretului și Sportului. Grafica, copertele atractive și personajele inedite sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac ca fișele de lucru ale Editurii Caba să se remarce pe piața din România.

Editura Caba urmărește să creeze și să valorifice materiale didactice și auxiliare potrivite pentru desfășurarea orelor de curs pe fiecare segment de vârstă.

Ceea ce își propune editura este, ca prin activitatea sa specifică, să contribuie la formarea și dezvoltarea copiilor și tinerilor din ziua de astăzi și să transforme procesul educațional într-o experiență plăcută atât pentru cei mici, cât și pentru cadrele didactice.

edituracaba categorie
edituracaba produs
edituracaba home

O scurtă prezentare a proiectului

Editura Caba reprezintă unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri. Suntem incântați că am reușit să păstrăm această colaborare de mai bine de 5 ani.

Acum 5 ani, echipa noastră a venit în ajutorul editurii, asigurându-i acesteia o prezentă mult mai bună în mediul online, putându-se astfel extinde. Aceasta în condițiile în care site-ul de la acea vreme era doar unul de prezentare a materialelor și avea un design destul de rudimentar, non responsive.

Echipa noastră a venit cu propunerea de a realiza un magazin online profesional, căpătând astfel o mai bună identitate în mediul online, unde editura să-și poată expune și să vândă mult mai ușor cărțile și materialele didactice.

După aproximativ 2 ani de la realizarea primului magazin online, am propus un redesign complet pentru a îmbunătăți și optimiza prezența online și mai mult, dar bineînțeles păstrând structura, produsele și informațiile neschimbate. Astfel a luat naștere site-ul pe care îl vedeți astăzi și care reușește să se ridice la așteptările clienților și bineînțeles ale editurii.

Încă de la finalizarea proiectului, clientul a dorit să beneficieze în permanență de mentenanță și consultanță pentru a putea avea oricând suportul nostru.

Fiind mulțumiți de colaborarea avută, am mai lucrat împreună și în alte proiecte (ex. Agribio.ro).

Implementări și funcționalități extra

Integrare Plăți Online prin euPlatesc.ro

Redesign complet v2 (varianta actuală)

Mentenanță anuală, încă de la început

Servicii de hosting

Gina Caba

Colaboram bine si eficient cu DevPro inca din 2012; ne-au realizat un site asa cum ne-am dorit prin intermediul caruia vanzarile online ale cartilor noastre au crescut an de an. Echipa DevPro ne propune imbunatatiri si actualizari din proprie initiativa, iar serviciile furnizate au fost si sunt la nivelul asteptarilor noastre. Va multumesc si va recomand cu incredere.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  Necesare

  Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

  PHPSESSID, __cfduid,

  Analiza si statistici

  Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

  _ga, _gat, _gid, collect
  __tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

  Analytics