Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
HitMAG.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreHitMAGHitmag este un magazin online care comercializează electrocasnice, aparate și accesorii pentru casă și grădină. Fiind importator direct ale acestor articole, avantajul este în favoarea clientului final care beneficiază de prețuri mici.

hitmag categorie
hitmag produs
hitmag checkout

O scurtă prezentare a proiectului

Acest proiect a început aproximativ acum 1 an jumătate, iar clientul nostru a dorit dezvoltarea a două magazine online bazate pe același layout, primul dintre ele fiind hitmag.ro

Buna colaborare, promptitudinea și satisfacția clientului au condus la o continuă dezvoltare a magazinelor deținute de acesta prin crearea de noi funcționalități la cerere, automatizarea diferitelor procese interne, modificări constanțe de design și îmbunătățirea uzabilității.

Colaborarea s-a extins și în celelalte 4 proiecte deținute de client, oferindu-i tot suportul nostru tehnic pentru implementarea cerințelor și îndeplinirea obiectivelor.

În prezent, fiecare magazin online beneficiază de aceleași implementari și funcționalități. Astfel, pentru a eficientiza costurile și volumul de muncă am creat un sistem prin care să putem transpune ușor modificările făcute dintr-un magazin în altul, acestea propagându-se online într-un timp foarte scurt.

Implementări și funcționalități extra

Integrare Plăți Online prin mobilPay

Implementare generare AWB prin GLS Curier

Implementare generare AWB prin Urgent Cargus

Implementare trimitere SMS automat după număr scurt

Implementare modul SEO Manager

Realizare SEO On Page

Integrare și configurare modul Social Login

Integrare Google Ecommerce Tracking

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics