Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
PhoenixTurism.ro

Creare Site Rezervări Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DesprePhoenix TurismPhoenix este o agenție de tursim ce activează din 2001 în domeniul serviciilor de turism ca tour-operator.

Agenția de turism Phoenix oferă diverse servicii turistice, cele mai populare fiind: turism cultural, turism școlar, turism ecumenic, excursii și circuite atât în țară cât și în străinătate, consultanță turistică, etc.

Am început colaborarea cu agenția Phoenix la propunerea noastră de a reface total site-ul vechi, care avea o vechime de peste 10 ani nemaiputând fi actualizat.

Echipa noastră a venit cu prezentarea unui nou design și crearea unui sistem de rezervări online a pachetelor turistice.

Clientul și-a dat acordul și am început dezvoltarea prezentului site pe o platformă ecommerce, la care am făcut multiple modificări pentru a funcționa sub forma stabilită.

Rezultatul a fost cu mult peste așteptări, clientul fiind foarte încântat de noul layout și de modul de administrare al site-ului la nivel intern.

phoenixturism categorie
phoenixturism oferta
phoenixturism - rezolutie tableta

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics