Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
AgriBIO.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreAgriBIOAgribio este un magazin online care comercializează produse BIO, tradiționale din localitatea Spulber, judetul Vrancea.

Unul din obiectivele site-ului este încercarea de a contribui la punerea în valoare a zonei și a comunității locale prin comercializarea produselor din această zonă, fie că vorbim de material săditor, plante ornamentale, soiuri autohtone sau fructe BIO.

Acest magazin online este un proiect personal al unuia din primii noștri clienți, care au fost mulțumiți de colaborarea avută și au decis dezvoltarea unui alt magazin online.

La fel ca și în primul proiect, le-am oferit soluția și viziunea noastră pentru a pune bazele acestui magazin online.

agribio categorie
agribio produs

Gina Caba

Colaboram bine si eficient cu DevPro inca din 2012; ne-au realizat un site asa cum ne-am dorit prin intermediul caruia vanzarile online ale cartilor noastre au crescut an de an. Echipa DevPro ne propune imbunatatiri si actualizari din proprie initiativa, iar serviciile furnizate au fost si sunt la nivelul asteptarilor noastre. Va multumesc si va recomand cu incredere.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics