Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
suport@devpro.ro
Dorești o ofertă personalizată?
CasaNewConcept.ro

Redesign Magazin Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreCasaNewConceptCasaNewConcept este un magazin online de lenjerie de calitate pentru pat ale brand-ului cu același nume.

Cu o diversitate de peste 1500 de produse este unul din cele mai mari magazine de lenjerie de pat, recomandat de o parte din artiștii români cunoscuți.

casanewconcept categorie
casanewconcept produs
casanewconcept checkout

O scurtă prezentare a proiectului

Noi am venit cu soluția de refacere totală a site-ului pe aceeași platformă OpenCart 1.5.6 deoarece vechiul site avea mari probleme de încărcare, iar design-ul era unul învechit și nu era 100% responsive.

Așadar am refăcut site-ul de la zero pe un nou layout ales de client, apoi am importat toate produsele, categoriile, informațiile, funcționalitățile din site-ul vechi și am avut grijă să nu afectăm structura URL-urilor pentru a nu dăuna la SEO.

De asemenea am făcut multiple implementări pentru a automatiza procesul de administrare a comenzilor, cum ar fi: generare factură automat, generare automată AWB, centralizator produse comandate pe ziua în curs.

Pentru a obține un timp de răspuns cât mai bun, a fost mutat pe VPS, s-a lucrat la optimizarea și scăderea numărului de request-uri către baza de date, astfel am obținut un timp de răspuns de aproximativ 380ms.

Grație acestor realizări, clientul a dorit să beneficieze de mentenanță lunară pentru a avea suport permanent din partea noastră.

Implementări și funcționalități extra

Integrare Plăți Online prin Mobilpay

Integrare generare factura in SmartBill

Integrare generare AWB in Urgent Cargus si Bookcurier

Integrare Newsman

Implementare și configurare modul SEO Manager

Implementare modul avansat de promotii

Integrare Live Chat

Centralizator produse al comenzilor din ziua în curs

Optimizare și reducere a numărului de request-uri către baza de date

Optimizare timp de raspuns

Mentenanță lunară

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics