Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
[email protected]
Dorești o ofertă personalizată?
Gunnars.ro

Redesign și Migrare Magazin Online
Magento -> OpenCart


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreGunnar RomaniaGunnars.ro este distribuitor oficial în România al ochelarilor de protecție pentru computer ai brandului Gunnar Optiks LLC, SUA. Este un magazin online care comercializează o gamă variată de ochelari de protecție pentru computer, ce protejează și îmbunătățesc vederea, ameliorează oboseala oculară cauzată de folosirea îndelungată a calculatorului sau a altor ecrane digitale (laptop, tabletă, smartphone, tv).

Ochelarii Gunnar sunt realizați din materiale inovatoare, de calitate, ce asigură o vedere mai clară, precisă, blochează reflexiile luminii artificiale și reduc oboseala. Gunnar Optiks este liderul mondial al producătorilor de ochelari pentru calculator, fiind prezenți în 38 de țări, printre care și România.

O scurtă prezentare a proiectului

În colaborare cu partenerul nostru SEO, Digiteria.ro, am reușit să facem o migrare completă și un design modern a magazinului online gunnars.ro care se află pe platforma Magento.

Echipa noastră a venit cu propunerea de a migra întregul magazin pe platforma OpenCart 2.x deoarece platforma Magento rula cu o versiune destul de veche ce necesita un update major, timpul de încărcare era de peste 3 secunde, design-ul nu era 100% responsive și prezenta diverse bug-uri în pagina de finalizare comandă, aspect fatal pentru un magazin online.

Echipa noastră și cu atenta supraveghere a colegilor de la Digiteria, am început migrarea totală a vechiului magazin (produse, categorii, pagini de informații, funcționalități), în cele două limbi română/engleză, având obiectivul de a păstra structura link-urilor și meta-urile pentru a nu dăuna la SEO.

Deși a fost un proiect complex și a necesitat o deosebită atenție, am reușit să importăm și să implementăm totul cu succes, redându-i o nouă față în mediul online, iar clientul să se poată bucura de un magazin modern, fără bug-uri, obiectivul fiind să vândă.

Implementări și funcționalități extra

Migrare Magento -> OpenCart

Realizarea structurii link-urilor din site-ul vechi

Integrare Plăți Online prin mobilPay

Generare automată factura in SmartBill

Implementare și configurare modul Fan Curier

Integrare Live Chat

Integrare modul complex SEO Manager

Optimizare viteză încărcare prin scăderea și optimizarea numărului de request-uri către baza de date

Pachet de mentenanță lunară

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Aceste cooke-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si nu pot fi oprite, cum ar fi: limba aleasa de tine, moneda, sesiunile de logare si preferintele de confidentialitate. Poti bloca aceste cookie-uri din browserul tau. insa aceasta actiune poate duce la nefunctionarea site-ului.

PHPSESSID, __cfduid,

Analiza si statistici

Acest site utilizează Google Analytics si Tawk.to pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori pe site și cele mai populare pagini. Păstrarea acestui modul cookie ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru web.

_ga, _gat, _gid, collect
__tawkuuid, ss, TawkConnectionTime, TawkWindowName

Analytics