fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
SUENOS.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreSuenosSuenos este un magazin online de lenjerii de pat, care se diferentiaza de concurenta prin stocul produselor aflate la vanzare, fara a lucra cu furnizori sau intermediari ca ceilalti din domeniu.

In prezent, stocul lor este de peste 1000 de modele de lenjerii de pat, cu livrare in 24 de ore, oferind clientului calitate la cel mai bun pret de pe piata si in cel mai scurt timp.

Lenjeriile comercializate provin din tari renumite pentru astfel de produse, cum ar fi Turcia, dar si Romania. Importa brand-uri cunoscute in toata lumea, cum ar fi TAC, Hobby, Cottonbox, dar colaboreaza si cu producatori autohtoni precum Pucioasa.

Principalele lor obiective sunt: calitatea produselor, raportul calitate-pret, promptitudinea, timpul de livrare – motiv pentru care clientii apreciaza serviciile oferite, iar rata de retur este mica.

suenos produs
suenos homepage
suenos categorie

O scurta prezentare a proiectului

Clientul a apelat la noi pentru ca a dorit sa dezvolte un magazin online dedicat pe platforma OpenCart.

Fiind un client experimentat in domeniul comertului electronic si cunoscand platforma OpenCart, a stiut de la inceput ceea ce isi doreste, iar noi am fost solutia potrivita.

Astfel, le-am propus mai multe variante de design, iar apoi a fost facuta o lista de implementari esentiale pentru magazinul online, lucru apreciat de client deoarece aceste implementari optimizau foarte mult procesul de administrare al produselor si comenzilor. A urmat apoi realizarea structurii de categorii si prelucrarea csv-ului pentru importul produselor.

Bineinteles, au fost facute si diverse optimizari platformei si serverului pentru a beneficia de un timp de raspuns cat mai scazut (sub 500 ms), iar procesul de finalizare al comenzii sa se faca cat mai usor.

Implementari si functionalitati extra

Integrare Plati Online prin mobilPay

Import automat produse prin CSV

Implementare generare AWB prin FAN Curier si GLS Curier

Implementare modul SEO Manager

Integrare modul Smart Bill pentru facturare

Implementare modul GDPR Ready

Pachet de mentenanta lunara

Pachet de gazduire SSD