fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
NewChallenge.ro

Creare Site Prezentare + Redesign


VIZITEAZA WEBSITE


DespreNew Challenge Marketing ResearchNew Challenge Marketing Research este o companie de cercetare de piata cu experienta in studii de Mystery Shopping, Marketing Research, sondaje de Customer Satisfaction, Benchmarking.

Cercetarea de piata este instrumentul care furnizeaza cele mai valoroase informatii pentru luarea celor mai bune decizii de marketing.

New Challenge Marketing Research este membra a Mystery Shopping Providers Association (cea mai mare organizatie din domeniul Mystery Shopping).

O scurta prezentare a proiectului

Colaborarea in acest proiect a inceput odata cu lansarea pe piata a agentiei New Challenge si am fost cei care am creat imaginea companiei in mediul online prin crearea site-ului de prezentare si oferirea suportului nostru in ceea ce priveste mediul online.

De asemenea colaborarea noastra s-a extins si in proiectele pe care New Challenge le are cu cilentii sai, prin oferirea serviciilor de programare web a diferitelor chestionare primite. Programarea lor a constat in respectarea documentatiei clientului, crearea bazei de date cu variabilele necesare pentru analiza, realizarea vizuala si responsive a chestionarului pentru ca operatorii de opinie publica sa poata raspunde, iar la final oferirea informatiilor colectate in baza de date, in vederea analizei de catre echipa New Challenge.

Buna colaborare de-a lungul timpului cu partenerul nostru New Challenge,  a avut ca rezultat in 2018 redesign-ul complet al vechiului site. Pentru ca este recomandat sa-ti pastrezi mereu o imagine cat mai moderna a afacerii tale, am decis impreuna refacerea site-ului pe un design mai modern, luand in calcul toate elementele necesare asta, insa pastrand structura link-urilor pentru a nu afecta partea de SEO, la care au lucrat partenerii de la Digiteria.ro.

Asadar s-a ales un layout modern, responsive, orientat catre domeniul de marketing research pe care l-am imbunatatit si customizat conform cerintelor primite de la client, iar rezultatul final a fost „wow” (reactia echipei New Challenge).

Implementari si functionalitati extra

Programarea si transpunerea chestionarelor in varianta web

Campanii de email marketing catre operatorii de sondaje

Mentenanta lunara

Ciprian Dumitru

Avem o colaborare de lunga durata cu echipa Dev Pro, colaborare care se desfasoara in conditii excelente si pentru care le multumim! Recomandam din toata inima aceasta echipa, o echipa profesionista, dedicata si, mai ales cu o grija fata de client ce cu greu mai poti gasi in zilele noastre!