Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
NewChallenge.ro

Creare Site Prezentare


VIZITEAZA WEBSITE


DespreNew Challenge Marketing ResearchNew Challenge Marketing Research este o companie de cercetare de piata cu experienta in studii de Mystery Shopping, Marketing Research, sondaje de Customer Satisfaction, Benchmarking.

Cercetarea de piata este instrumentul care furnizeaza cele mai valoroase informatii pentru luarea celor mai bune decizii de marketing.

New Challenge Marketing Research este membra a Mystery Shopping Providers Association (cea mai mare organizatie din domeniul Mystery Shopping).

newchallenge.ro
newchallenge.ro
newchallenge.ro

O scurta prezentare a proiectului

Colaborarea in acest proiect a inceput odata cu lansarea pe piata a agentiei New Challenge si am fost cei care am creat imaginea companiei in mediul online prin crearea site-ului de prezentare si oferirea suportului nostru in ceea ce priveste mediul online.

De asemenea colaborarea noastra s-a extins si in proiectele pe care New Challenge le are cu cilentii sai, prin oferirea serviciilor de programare web a diferitelor chestionare primite. Programarea lor a constat in respectarea documentatiei clientului, crearea bazei de date cu variabilele necesare pentru analiza, realizarea vizuala si responsive a chestionarului pentru ca operatorii de opinie publica sa poata raspunde, iar la final oferirea informatiilor colectate in baza de date, in vederea analizei de catre echipa New Challenge.

Implementari si functionalitati extra

Programarea si transpunerea chestionarelor web

Mentenanta lunara

Campanii de email marketing catre operatorii de sondaje

Mentenanta anuala