fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
RoseShop.ro

Mentenanta Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreRoseShopRoseShop este un magazin online de cosmetice, fiind singurul distribuitor din Romania al brand-ului Euphidra.

Brandul Euphidra a fost fondat de grupul Zeta Farmaceutici, un grup farmaceutic italian, fiind printre primii care au adus cosmeticele in farmacii.

Roseshop pune la dispozitie o gama de produse variate, oferind un program complet de solutii care sa raspunda tuturor nevoilor pielii, chiar si celor mai sensibile.

De asemenea, cei de la Roseshop ofera consultata si sfaturi utile pentru alegerea si utilizarea produselor, avand experienta indelungata si personal specializat in domeniul cosmeticelor.

roseshop pagina produs
roseshop pagina categorie
roseshop homepage

O scurta prezentare a proiectului

Cei de la Roseshop au apelat la noi pentru ca erau in cautarea unei agentii cu care sa colaboreze in proiectul deja dezvoltat pe OpenCart si bineinteles care sa cunoasca foarte bine aceasta platforma pentru a putea raspunde cerintelor in timp util.

Site-ul a fost dezvoltat pe OpenCart 3 de catre un alt tert, iar clientul a dorit rezolvarea anumite bug-uri existente, adaugarea de informatii si produse, implementarea unor noi functionalitati si mentenanta lunara.

Asadar, am supus site-ul la o serie de verificari pentru a descoperi eventuale problemele si apoi am facut un checklist cu acestea pentru a fi analizat de catre client. Printre problemele descoperite cele mai importante au fost: timpul ridicat de raspuns de peste 1 secunda, probleme la finalizarea comenzilor din cauza modului de la Fan Curier (aspect care ducea la scaderea conversiilor), texte in engleza netraduse, probleme de redirect de la http www/non-www catre https www.

Clientul si-a dat acordul pentru a rezolva problemele si de asemenea am venit si cu propuneri pentru a face mici modificari de design deoarece tema era neprelucrata si intr-o varianta nepotrivita domeniului cosmetic. Pe langa acestea am optimizat timpul de raspuns, resursele site-ului si a fost migrat pe serverul nostru pentru a putea oferi clientului o mentenanta completa, asa cum si-a dorit.

Implementari si functionalitati extra

Optimizare timp de raspuns

Optimizare resurse si server

Eliminare modul Fan Curier si fixare bug checkout

Modificari de design si optimizari user-friendly

Pachet de mentenanta lunara

Pachet de gazduire site