fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
MediaMarket.ro

Redesign Site Prezentare


VIZITEAZA WEBSITE


DespreMediaMarketMediaMarket este o agentie care activeaza in domeniul consultantei managementului resurselor umane si al serviciilor de recrutare, selectie si plasare de personal.

Cu o vechime de peste 19 ani in acest domeni , au reusit, in cele mai multe cazuri, sa ofere omul potrivit pe postul potrivit si invers.

Proiectul a constat in redesign-ul total al site-ului vechi si migrarea bazei de candidati si domenii de activitate, in noul site. Pentru a putea realiza cu succes migrarea bazei de date, a trebuit sa facem o adaptare a noii versiuni a modului de abonare folosit, care sa fie compatibil pentru import cu structura din vechiul site.

Rezultatul final a fost intocmai cu cel dorit si stabilit de la inceput, multumirea clientilor fiind principalul nostru obiectiv.

mediamarket recrutare
mediamarket posturi
Marius

Colaborarea cu echipa DevPro este una eficienta, dinamica si prompta. S-a dovedit ca inteleg foarte bine 'nevoia' clientului si actioneaza eficient pentru a identifica solutii potrivite. Daca vreti sa solutionati cat mai rapid, corect si complet o problema din domeniul IT puteti apela cu incredere la ei. Pentru noi s-a dovedit singura colaborare in 20 de ani pe IT care nu a generat dezamagire si speram ca in continuare sa ramana asa.