Știrbei Vodă, Nr.7A, Etaj 5
Craiova, Dolj
+40 767.583.603
Consultanță și suport tehnic
suport@devpro.ro
Dorești o ofertă personalizată?
Unelte-Export.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZĂ WEBSITE


DespreUnelte ExportUnelte Export este un magazin online care comercializează produse din domeniul uneltelor și utilajelor pentru uz casnic.

Având o experiență de peste 25 de ani în acest domeniu, au început prima oară cu un magazin fizic unde își desfășurau activitatea zilnică. Observând că mediul virtual este în continuă creștere, iar clienții preferă să comande direct online ca să le vină produsul acasă, s-au hotărât să-și deschidă un magazin virtual, neștiind prea multe despre acest aspect.

Aici am apărut noi, cei care le-am prezentat beneficiile unui magazin online, costurile și bineînțeles modul de administrare. Fiind încântați de cele auzite, au hotărât să demarăm acest proiect și astfel am reușit să cream o prezență virtuală a business-ului lor prin dezvoltarea unui magazin online modern cu toate funcționalitățile necesare.

Rezultatul a fost unul mai mult decât era de așteptat, comenzile au început să apară imediat după începerea promovării, feedback-urile clienților fiind pozitive atât pe partea de produse, cât și de suport. Așadar au reușit să ofere clienților posibilitatea de a cumpăra produsele lor din orice localitate, oferindu-le livrare în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii și în același timp beneficiind de consultanță pentru orice problemă sau intrebare.

Ne bucurăm când reușim să aducem business-uri în mediul online pentru că este o industrie în continuă creștere și majoritatea potențialilor clienți sunt tot mai orientați către acest mediu prielnic.

unelte export categorie
unelte export produs
unelte export checkout

Colea N.

Am inteles ca pentru a genera vanzari trebuie sa am un site care sa mi expuna ideile, produsele mele si nu numai, iar cei de la DEVPRO si-au indeplinit misiunea si au reusit sa imi puna magazinul online in valoare. Daca doriti o echipa profesionista, ii recomand cu incredere.